pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?

7. 1. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Ne izpostavljajte se, če ne bo nujno potrebno. Ne boste namreč v najboljši koži za kakršnekoli sodbe ali javna mnenja, saj bodo čustva prehitro se odkrila in ste lahko tarča posmeha.

Bik  
Jadrali boste na optimizmu in dosežkih preteklosti, pri tem pa pozabili preveriti, kakšno je sedanje stanje. Nimate preveč zaveznikov, zato se ne zanašajte na pomoč drugih.

Dvojčka  
Skrivnostni boste in ne boste želeli nikomur izdati svojih želja in ciljev, tudi najbližnjim ne. Še posebej, ker se že dogaja njihova realiacija in boste vraževerno jih skrivali zase.  

Rak  
Moč in jasnost vas bosta preplavili in zdelo se vam bo, da ste na konju. Pozabljate na svojo spremenjljivo naravo, ki sledi luni.  Zavedanje, da je pri vas ves čas sprememba, bi vam prineslo notranji mir.   
 


Lev   
Zaupljivi boste in lahko, da boste povedali več, kot ste načrtovali. To bo sprožilo določene ljudi, da bodo nastopili proti vam, a z iskrenostjo jih boste z lahkoto ustavili.
 
Devica  
Ponosni boste nase in na svoje dosežke, pri tem ne boste opazili pomenljivih pogledov iz okolja, ki vam bodo želeli sporočiti, da je to nekaj normalnega, vsakdanjega.

Tehtnica  
Pomirjeni boste s sabo in ne boste želeli prehitro ugoditi drugim pri njihovih željah. To bo naredilo spremembo v življenju, saj so bili do sedaj vsi navajeni, da ste skorajda brez besed priskočili na pomoč.  

Škorpijon  
Ne boste želeli pretiranih stikov z javnostjo, pa čeprav se zavedate, da bi bilo to koristno. Slabe občutke nosite še iz preteklosti, zato je dobro, da jih opustite in tudi to poglavje začnete na novo.  
 
Strelec   


Zaljubili se boste do ušes in nikakor ne boste mogli skriti notranjih želja po spremembi osebnega življenja. Vse ostalo bo kar izginilo iz vaše prioritetne liste in mnogi bodo negodovali zaradi tega.  
 
Kozorog   
Močni boste v komunikaciji in nič se vam ne bo težko zmeniti. Sedaj je čas za razgovore za službe, povišice ali kakršnakoli sodelovanja z ljudmi, ki jih občudujete.
 
Vodnar  
Prehitevali boste z dejanji in si sproti rušili to, kar želite zgraditi. Počasi v teh dneh, nič ne morete prehiteti niti se z nikomer zmeniti dokončno. Potrpežljivost je nekaj, kar se sedaj učite.  
 
Ribi  
Dobre ideje o konkretnem sodelovanju bodo prihajale na plano in skomunicirajte jih takoj. Ne zadržujte jih v mislih, temveč se tako obrnite na ljudi, ki vam pridejo na misel.  

prejšnji članek
Kako se ima mlada družina Hafner?
Svet slavnih
Kako se ima mlada družina Hafner?
naslednji članek
Tanjo Ribič nasmejale 'debele baletke'
Svet slavnih
Tanjo Ribič nasmejale 'debele baletke'
#nasazenazenska
nasazenazenska