bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanjo Ribič nasmejale 'debele baletke'

6. 1. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
Tanja Ribič

Tanja Ribič foto: Marko Vavpotič, M24.si

'Opravičujem se za svoj čarovniški smeh,' pravi Tanja, ki se je od srca nasmejala simpatičnim 'debelim baletkam', kot je igrivo poimenovala tjulne.

Tanja Ribič je z oboževalci delila videoposnetek, ki prikazuje nepozabno morsko doživetje s tjulni, ki se jim je pridružila na dopustovanju v Južni Afriki. Pogumna igralka je kljub nizkim temperaturam skočila v vodo in se prepustila raziskovanju morskega sveta.

»Moram še to pokazati. Moj posnetek, na katerega sem precej ponosna. Voda ima 10 stopinj in kljub neoprenu ni ravno toplo, ampak pozabiš, ko gledaš te nerodneže, ki se v vodi prelevijo v elegantne baletke. Opravičujem se za svoj čarovniški smeh, ampak meni se je rolalo od lepote,« je na družbenem omrežju zapisala Tanja in dodala, da se je v vodo odpravila kljub temu, da so ji doma so strogo zabičali, da zaradi morskih psov ne sme v vodo. »Pa se nisem mogla zadržati, pa tudi organizatorji so rekli, da ni nevarno ... Nepozabno doživetje plavati nad gozdom več metrskih alg med velikimi oceanskimi valovi. Od tod naravnost prideš do Antarktike.«

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
naslednji članek
Nečakinja princese Diane zaročena z 32 let starejšim
Svet slavnih
Nečakinja princese Diane zaročena z 32 let starejšim
#obraziavenija
obraziavenija