Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brad Pitt končno spregovoril o odnosu z bivšo ženo Jennifer Aniston

6. 1. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
aniston pitt

Jennifer Aniston in Brad Pitt nekoč. foto: Profimedia

Že nekaj tednov so vse bolj glasne govorice, da sta svoje prijateljstvo štirinajst let po ločitvi obudila Brad Pitt in Jennifer Aniston. Številni so upali, da ju bodo skupaj ujeli na podelitvi zlatih globusov, kjer sta sedela za sosednjima mizama. O njunem odnosu pa je za eno izmed televizij prvič spregovoril kar igralec sam.

Predvsem od Bradove ločitve od igralke Angeline Jolie, so vse glasnejša namigovanja, da sta nekdanja zakonca obudila vsaj prijateljske vezi. Predvsem tisti, ki so ju oboževali kot par, pa upajo, a sta trenutno samska igralca obudila tudi kakšno iskrico. Brad naj bi se tako udeležil božične zabave, ki jo je organizirala Anistonova, na rdeči preprogi prve letošnje podelitve nagrad pa ga je novinar medijske hiše Entertainment Tonight soočil s tem, ali se bosta srečala tudi na uradni prireditvi. 

Brad Pitt je dobil zlati globus za najboljšo moško stransko vlogo v muzikalu ali komediji. foto: Profimedia

"Svet, internet, vsi čakajo, upajo, da se bo zgodil ta trenutek, ko se bosta srečala z Jennifer in ko bo nastala skupna fotografija," Brat pa je z nasmeškom odgovoril: "Srečal se bom z Jen, je zelo dobra prijateljica." K temu pa je še dodal: "Ja vem, njeno drugo najbolj pomembno snidenje leta."

Jennifer Aniston foto: Profimedia

Sicer se na rdeči preprogi res nista srečala, oziroma tega trenutka nihče ni ujel v objektiv, so pa v objektiv seveda ujeli Jennifer med Bradovim zahvalnim govorom, ko ni skrivala navdušenja. Kasneje pa sta se udeležila še iste zabave v zahodnem Hollywoodu, saj so oba ujeli, kako sta, sicer ločeno, zapuščala zabavo, ki se je odvijala v hotelu Sunset Tower.

prejšnji članek
Oboževalci žalujejo nad shujšano Adele
Svet slavnih
Oboževalci žalujejo nad shujšano Adele
naslednji članek
Bilo je nekoč ... v Hollywoodu zmagovalec zlatih globusov
Kultura
Bilo je nekoč ... v Hollywoodu zmagovalec zlatih globusov