stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Vse bo šlo prav v to smer

2. 10. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Vse bolj napeto ozračje vam ne bo dalo miru in odzivali se boste na vse provokacije okolja. Nujno morate spremeniti način delovanja, sicer si boste zaprli nekatere dobre poti. 

Bik
Jasno vam bo postalo, kje ste se zatikali v svojih ljubezenskih odnosih, a ne boste želeli tega spremeniti, saj vam je bolj pomembno, da je po vaše, kot da ste srečni. 

Dvojčka
Ne boste najbolj taktni z besedami, kar bo najbolj prizadelo prav vas, saj bostehitro opazili, da ste prizadeli ljudi, ki so vam najpomembnejši. Popravite storjeno napako. 

Rak


Napeti boste in močno nihali v razpoloženju. Ne boste se mogli odločiti, ali boste jezni na vse skupaj ali veseli, da so se končno pokazale prave rešitve ne glede na ljudi. 

Lev
Nenavaden dan, ko boste nepričakovano reagirali na običajne stvari preprosto zato, ker imate dovolj dolgočasnih ljudi. Želite si sprememb in vse bo šlo prav v to smer. 

Devica
Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo in pretirano boste reagirali že na poglede, ki vam bodo namenjeni. Če lahko, umirite čustva in izhajajte iz notranjega miru. 

Tehtnica
Priznali si boste svoja prava čustva in lažje boste izrazili tudi drugim, kaj si želite. Začelo se bo novo obdobje, ko ne boste več čakali, temve boste ukrepali v smeri srca. 

Škorpijon


Nemirni boste in iskali rešitev na napačen način, ki bo bolj odbijal, kot pritegnil v sodelovanje. Nikakor nočete dojeti, da si želijo ljudje še kaj drugega kot slavo in denar. 

Strelec
Po nasvetih drugih boste šli v akcijo in se opekli. Nikakor se ne bo namreč izteklo po pričakovanjih in vse, kar boste dobili, bo kup dela in nestrpnosti iz vseh strani. Žal vam bo. 

Kozorog
Nemirni boste in brez pravega razloga netili prepire okoli sebe. Umirite se, preden greste med ljudi, saj je škoda, da si brez razloga pokvarite na novo ustvarjene odnose. 

Vodnar
Želeli boste potrditve v odnosih, a boste presenečeni, ki boste ugotovili, da se kar precej ljudi ne strinja z vami. Imajo čisto drug pogleda na situacijo, kar pa vas ne zanima. 

Ribi


Odličen dan za karkoli boste želeli. Lahko dobite povišico ali pozitivni odgovor vaše simpatije, ali kaj tretjega. Skomunicirajte pa svoje želje in dajte usodi možnost, da vas podpre.

prejšnji članek
Hajdi Korošec po spodrsljaju odigrala smrt
Svet slavnih
Hajdi Korošec po spodrsljaju odigrala smrt
naslednji članek
Samozavesten Gašper naredil usodno napako in izpadel
Resničnostni šovi
Samozavesten Gašper naredil usodno napako in izpadel