stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hajdi Korošec po spodrsljaju odigrala smrt

2. 10. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
hajdi

Hajdi foto: Marko Ocepek

Dogodek iz nočne more se je dobro končal …

Nekdanja otroška pevka Hajdi Korošec Jazbinšek je s svojimi spletnimi prijatelji delila grenko sladek spomin na nastop iz mladosti, ki se ni začel tako, kot bi si želela, a je navkljub spodrsljaju predstavlja simbolično vzpodbudo za zdrse na življenjski poti. Saj veste, padci so del življenja, a najpomembneje je, da zberemo dovolj moči in poguma, da se znova postavimo na noge. Hajdi se je slednjega naučila pri trinajstih letih, ko je tik pred prihodom na oder nesrečno padla …

'Naredila sem se, da sem mrtva ...'

Pisalo se je leto 1992, ko je imela otroška zvezda Hajdi v Grosupljem težko pričakovan pevski nastop. Na začudenje publike, se je slednji pričel zelo dramatično, saj je deklica med stopanjem na prizorišče nesrečno padla in se poškodovala.

»Nisem vedela, kaj naj naredim in naredila sem se, da sem mrtva. Hitro so me odnesli iz odra, kjer so me položili na kuhinjski pult in oči me je vprašal ves zaskrbljen – 'Hajdi, si ok?' Odprla sem oči in rekla, da sem, ampak da ne grem več nazaj na oder. Seveda to ni bilo mogoče, saj so bile zadaj pogodbene obveznosti in tako nerodno, kot mi je bilo takrat, ko sem morala s potolčeno in krvavo nogo nazaj na oder, ne vem če mi je bilo kdaj v življenju,« se spominja Hajdi, v kateri je kljub dogodku iz nočne more vzklila motivacijska modrost, ki jo še vedno spremlja na poti skozi življenje.

Ko se je namreč dolgolasa 13-letna deklica znova pojavila na odru, je publiko nagovorila s stavkom, na katerega je še danes ponosna: »Velikokrat sem že padla in vedno znova sem se pobrala ... tudi danes.«

»Kakšni spomini,« je zapis na družbenem omrežju zaključila uspešna podjetnica ter s sledilci delila še foto utrinek, ki je nastal točno tistega dne, ko se je pogumno vrnila na oder.

Morda vas zanima še:

Kaj vam zvezde napovedujejo za danes?

prejšnji članek
Donald in Melania okužena z novim koronavirusom
Svet slavnih
Donald in Melania okužena z novim koronavirusom
naslednji članek
Horoskop: Vse bo šlo prav v to smer
Horoskop
Horoskop: Vse bo šlo prav v to smer