stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Pazite na besede in dejanja

8. 1. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Bodite pozorni, da se flirtanje ne razvije v kaj bolj resnega, saj bi to ogrozilo temelje v družini. Če ste samski, se seveda sprostite tudi v to smer in začnite uživati življenje.

Bik
Ne rešujte svojih težav z navidezno prijaznostjo. Dovolite, da pride resnica na plano in da vsi člani lahko resnično spregovorijo. Potem se bo ustvarila harmonija doma.

Dvojčka
Čakanje, da drugi uganejo vaše misli in želje, vas lahko privede do zdravstvenih težav. Pokažite svoja čustva in povejte svojo resnico. To bo osvobodilo vas in vaše bližnje.

Rak
Pazite na besede in dejanja, da se ne boste v navalu samozavesti javili za preveč stvari, ki jih ne boste mogli izpeljati. Ohranite stabilnost in dobre spremembe sledijo.

Lev
Vaša čustva - vesečke vas bo povezalo s prijatelji, ki vam bodo pomagali postaviti nekatere stvari na novo, a lahko, da bo pri tem vaš partner precej nasprotoval.

Devica
Ne bo se vam dalo več poslušati eno in istih zgodb. Začutili boste, da potrebujete svobodo in nov način pristopa k celotnemu življenju, kar boste začeli izvajati takoj.



Tehtnica
Previdni boste v komunikaciji in si ne boste želeli nakopati čustvenih pritiskov doma ali v službi. Dovolili boste, da vsak izpelje svoje stvari do konca brez vmešavanja.

Škorpijon
Izzvani boste, da pokažete svoje stališče, a boste preveč vznemirjeni, da bi lahko to dobro izpeljali. Bodite pozorni nase in se ne ukvarjajte s stvarmi, ki niso pomembne.

Strelec
Jeza, ki jo doma izražate, vas bo minila, ko pridete v javnost in se sprostite s prijatelji. Tako pozabite na težave doma, ki pa ne izginejo. Potrebno se bo pogovoriti o vsem.

Kozorog
Prisiljeni boste vse skupaj spustiti iz rok in predati Življenju, da uredi namesto vas. To bo prijetna sprostitev, ko boste spoznali, da se spreminja bolje, kot bi pričakovali.

Vodnar
Preveč dela vas bo okupiralo, tako da boste izkubili občutek za življenje in prosti čas. Razmislite o svojem načinu življenja in smislu vsega skupaj ter se potem odločajte.

Ribi


Tehtali boste, ali se splača iti v akcijo ali vam je bolje, če ostanete v ozadju in poskrbite bolj zase. Odločitev bo pomembna, lahko vam čisto spremeni življenje.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Striptizeta Maja pokazala svoje čare
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Striptizeta Maja pokazala svoje čare
naslednji članek
Nenadna smrt slovenske pevke, pela tudi z Brendijem, šokirala
Svet slavnih
Nenadna smrt slovenske pevke, pela tudi z Brendijem, šokirala