stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Nekatere novice vas bodo presenetile

6. 11. 2021; 06.55
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Številna družba vas bo presenetila doma, a se boste hitro znašli. Skozi pogovore boste uredili številne stvari iz preteklosti. Nekatere novice vas bodo presenetile.

Bik
Želja po sprostitvi bo velika, a boste morali najprej narediti vse v službi in povsod, kjer imate kaj odprto. Ne boste mogli pustiti stvari nedokončane, ne glede na vzrok.

Dvojčka
Ne boste se mogli ubraniti vplivom okolice in vsemu dogajanju, kjer boste kar naenkrat glavni. Ne upirajte se temu, kar vam je pri srcu in se ne dokazujte kar tako.

Rak
Umikali se boste v varnost doma, a boste s sabo prinesli tudi težave, ki jih niste razrešili tam, kjer je bilo potrebno. Odkrito se boste jezili, a brez pravega učinka.

Lev
Odprti boste za spremembe, kjub temu, da se bo zdelo, da ste ves čas samo doma. Nemir vas bo hitro prebudil in pripravljeni boste za krajše poti in daljše pogovore.

Devica


Zdelo se vam bo, da morate imeti vse pod kontrolo, saj vas bodo vodili globlji strahovi. Ne obremenjujte domačih s službo. Raje harmonično sodelujte.

Tehtnica
Ne pretiravajte z domačimi deli, poskrbite raje za razumevanje. Ljubezen vas bo vabila v varen objem in lahko, da boste v tem obdobju umirili svoja čustva v objemu.

Škorpijon
Domače razmere vas bodo prisilile v razčiščevanje zagat, ki ste se jim prej izogibali. Če si želite pridobiti več moči, je za vas nujno, da vso preteklost uredite in opustite.

Strelec
Odlično boste razpoloženi in v odnosih boste prav blesteli. Ljubezen bo nekaj, kar vas bo močno zaznamovalo v tem času, saj si boste priznali, da si želite spremembe.

Kozorog
Ohranite pozornost na ljubezni, pa vas bodo tudi zvezde podprle v tej smeri. Če pa se boste odzvali na provokacije, pa se lahko zapletete v prepire, ki jim boste komaj kos.

Vodnar
Strogi boste do sebe in prestrašeni glede službe ali zdravja. Nenadne spremembe bodo od vas zahtevale razjasnitev in ne boste se več mogli skrivati. Pokažite se.

Ribi


Odlično se boste počutili doma in končno boste čutili, da ste na pravem mestu. Vse se bo dogajalo v želeni smeri, zato boste vse bolj strastno sodelovali z življenjem.

prejšnji članek
Se s posestva za vedno poslavlja šov Kmetija?
Resničnostni šovi
Se s posestva za vedno poslavlja šov Kmetija?
naslednji članek
Klinika za male orangutane: Mali pacienti so kot človeški  otroci
Zdravje
Klinika za male orangutane: Mali pacienti so kot človeški otroci
#obraziavenija
obraziavenija