pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Obeta se precej intenzivno obdobje

14. 12. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
V skrbeh boste za zdravje, zato se boste potrudili za okrepitev imunskega sistema ter se bolj redno lotili gibanja. Nemirni, da bi lahko dobro spali in to vas bo utrujalo.

Bik
Končno se boste sprostili in začutili notranjo strast, ki vas bo povezala z optimizmom in iskrice strasti boste prišli naokoli. Zadovoljni boste s sabo in svojimi refleksi.

Dvojčka
Lahko, da boste imeli glavobole, saj boste bolj močno zaznavali pritiske iz okolja. Izognite se sodelovanju z ljudmi, ki jim ne zaupate, da si ne nakopljete še več težav.

Rak
Optimistični boste in se vsega lotevali na veliko in seveda pretiravali v obljubah prijateljem in znancem. Čutili boste, kako pomembna je sreča v vašem življenju.

Lev
Odlično počutje vas bo vse bolj veselilo in sproščenost vam bo dala dodatne volje za načrte, ki ste jih želeli že preložiti na kasnejši čas, pa si boste premislili in se aktivirali.

Devica
Lahko, da vam bo stres in slab vpliv poslovnih dogajanj viden tudi na vašem počutju. Zvezdne spremembe bodo aktivirale silnice in stari strahovi bodo prišli na plano.



Tehtnica
Lahko, da se boste počutili izolirane, osamljene, pa tudi izdane od najbližjih, zato se boste zaprli vase. Znotraj vas se bo dogajala transformacija in ne boste želeli vplivov.

Škorpijon
Jasno vam bo, na kateri točki ste v življenju. Pokazale se bodo zanimive povezave in stvari vam bodo preprosto postale jasne. To vas bo sprostilo in vam dalo upanja.

Strelec
Nič še ne bo od želenega počitka. Preveč se boste trudili za druge in premalo mislili nase. Optimistični boste, a imeli dovolj zahtev drugih, ki jih včasih izvajate v prazno.

Kozorog
Precej intenzivno obdobje bo za vas, ko ne boste točno vedeli, kaj narediti in komu se obrniti. Začutili boste svoje talente na nenavaden način, kar vas bo prestrašilo.

Vodnar
Nemirni boste in pozabili na svoje sanje, tako se vam bo mudilo uresničevati vsakdanje stvari. Precejšnji izziv boste imeli v nekaterih nepredvidljivih odnosih.

Ribi


Lahko se poglobite vase in odmaknete od okolja, če tako čutite. To vam bo omogočilo dober počitek in prineslo vse tisto, kar ste se v preteklosti tako želeli.

prejšnji članek
Kmetija: Polona izbruh obžaluje, bila je načrtno izzvana
Resničnostni šovi
Kmetija: Polona izbruh obžaluje, bila je načrtno izzvana
naslednji članek
Franc se je moral posloviti od glavne nagrade
Resničnostni šovi
Franc se je moral posloviti od glavne nagrade