Isaac Bari
Svet24.si

12-letnik, ki je s 7 leti postal profesor na večih fakultetah za fiziko, bo postal najmlajši študent v zgodovini

darko horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Veselje in ognjevitost vas bo usmerila v akcijo

20. 12. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Zdelo se vam bo, da vse začenjate na novo in boste polni veselja. Ne boste pa opazili, da vse počnete točno tako, kot ste si leto dni nazaj obljubili, da ne boste nikoli več.



Bik
Odlično boste razpoloženi, saj boste obvladovali situacijo in vam bodo vsi sledili. Vi se boste ukvarjali predvsem z materialnimi dobrinami in urejevali najpomembnejše.

Dvojčka
Polni boste idej, ki jih boste želeli deliti, pa to ne bo uspevalo in se boste kar sami lotili realizacije. Zadovoljni boste, saj boste v kratkem času naredili več kot prej.

Rak
Sproščeni in klepetavi boste in zdelo se vam bo, da se lahko vse dogovorite. Pazite, da ne boste preveč obljubljali, saj bo šlo vse drugače in boste lahko zato razočarani.

Lev
Veselje in ognjevitost vas bo usmerila v akcijo. Potrebovali boste stik z ljudmi in družbo, kjer se boste lahko malo poveselili brez pričakovanj ali odgovornosti.

Devica
Usmerjeni boste v materialne dobrine in družinski člani vam bodo sicer pomagali, a le z idejami, a konkretno delo boste morali opraviti sami. To vas bo malo jezilo.

Tehtnica
Odlično razpoloženje boste dosegli s prenovo in pospravljanjem doma. Spremembe v sodelovanju vas bodo razveselile. Hvaležni boste za odlična in številna darila.

Škorpijon
Velike spremembe, ki ste jih začeli v preteklosti, bodo obrodile sadove in začeli boste verjeti, da je možno, da se vam življenje postavi v pozitivno smer. Sprostili se boste.

Strelec
Na novo se boste postavili ob odlični naključni družbi. Priznajte si, kaj potrebujete. Nič ni narobe s tem, da ste iskreni do sebe in svojih domačih ter seveda prijateljev.

Kozorog
Pogovori vas bodo spravili v dobro voljo, da boste lažje načrtovati in se veselili sprememb. Počasi se bo prebujala se bo skrita strast in prejeli boste lepo darilo.

Vodnar
Kreativni ter hitri boste ter pričakovali, da vam bodo vsi sledili, kar bo malo težje. Vsak bo zaposlen na svoj način in se boste lahko uskladili le ob natančnih dogovorih.

Ribi
Sproščeni boste, saj se vam bodo nekatere stvari končno posrečile. V odnosih boste zadovoljni in klepetavi, a neobremenjeni, saj boste ohranjali fokus na prave stvari.

prejšnji članek
Podrobnosti o skrivni ljubezni, ki se je rodila v zakulisju šova
Resničnostni šovi
Podrobnosti o skrivni ljubezni, ki se je rodila v zakulisju šova
naslednji članek
Talenti: Zmaga v roke Tajde Korče
Resničnostni šovi
Talenti: Zmaga v roke Tajde Korče