oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Podrobnosti o skrivni ljubezni, ki se je rodila v zakulisju šova

20. 12. 2021; 07.00
Avtor: Vesna Meško
ljuebzen-mateja-in-sentye

Ljubezen Mateja in Sentye foto: Maja Rokavec

Matej in Sentya sta me pred hišo v Moravčah pričakala do ušes nasmejana. Matej je ravno končal z delom, ki ga njegovim marljivim rokah nikoli ne zmanjka, Sentya pa je k spancu položila novorojenko. Med spoznavnim klepetom so njene modre oči ljubeče pogledovale Mateja, ki jo je večkrat mimobežno pobožal in prižel v objem. »Saj naravnost žarita, vidi se, da sta do ušes zaljubljena,« sem pomislila in jima voščila za ljubezen ter rojstvo hčerkice. Vas zanima, kakšno zgodbo sta mi zaupala? Pa preverimo skupaj, kaj vse se je odvilo v zakulisju šova Ljubezen po domače …

Ne le za gledalce, tudi za Mateja Rokavca in Sentyo Awbell se je zgodba v šovu Ljubezen po domače odvila nekoliko drugače, kot sta pričakovala. Amorjeva puščica ju je zadela med prvim skupinskim snemanjem, a sta sledila vsak svoji zgodbi, ki ju je popeljala na različna posestva. Ko so kamere ugasnile, sta kmalu ugotovila, da ljubezni na prvi pogled preprosto ne moreta ubežati. Prepustila sta se življenju, ki ju je kmalu presenetilo z dvema modrima črticama. Matej je pravljico okronal z zaroko, 22. oktobra pa sta se razveselila hčerke, ki sta jo poimenovala Aurora.


Obutev, brez katere pozimi ne gre. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Sentya in Matej sta zaročena foto: Vesna Meško

Zaradi resničnostne oddaje je bilo najbrž vajino spoznavanje in kasneje razmerje že od vsega začetka nekaj posebnega, saj sta se morala zelo dolgo časa izogibati radovednim pogledom. Je bilo morda po drugi strani zaradi skrivalnic še bolj vznemirljivo?

Najino razmerje je res že od samega začetka zelo posebno in razgibano. Povezala naju je najina karizma, enaki pogledi na smisel življenja, pozitivno razmišljanje in ljubezen. Seveda je bilo vznemirljivo, saj sva bila v javnosti pod takšnim luštnim pritiskom, ko sva upala, da naju ne bodo prepoznali. Sicer se nama ni bilo potrebno veliko skrivati, obdobje epidemije in Sentyina poškodba, zaradi katere je imela na nogi mavec, sta nama namreč omogočila to, da sva se hitro 'udomačila', oziroma se še hitreje povezala drug z drugim.

Sentya in Matej sta do ušes zaljubljena. foto: Vesna Meško

Simpatijo sta drug do drugega začutila že na prvem snemanju, ki se je odvilo na Vranskem. Kakšne spomine imata na dan, ko sta se spoznala?

Veste, udeleženci šova Ljubezen po domače smo se tako med snemanjem, kot kasneje v hotelu, kjer smo bili nastanjeni, veliko družili. To so bili zabavni spoznavni trenutki, ko smo se veliko pogovarjali in smejali. No, midva pa sva si tudi namenila nekaj več pogledov in začutila medsebojne iskrice. Lepi spomini, ki naju opominjajo, da sva si bila preprosto namenjena.

Matej se je novice o nosečnosti zelo razveselil. foto: Maja Rokavec

Ko se je  poglavje ustvarjanja oddaje zaključilo, je napočil čas za dekle s sinje modrimi očmi, ki ga preprosto niste zmogli pregnati iz misli. Domače sta kmalu razveselila z novico, da pričakujeta naraščaj. Sentya, se spomnite, kako je bilo, ko ste zagledali dve modri črtici? Kako se je na novico odzval Matej?

(Smeh) … uh, bilo je čisto presenečenje, hkrati pa veselje in neznanska sreča, da bomo postali družina. Matej je bil ob novici več kot srečen, oziroma kot on reče, da je bil »čist paf.«.

Konec oktobra sta se razveselila rojstva hčerkice Aurore. Kako se počutita kot novopečena starša? Je družinsko življenje takšno, kot sta pričakovala?

Kot novopečena starša se počutiva vesela, razigrana in delavna, taka kot sva. Najina deklica pa nama daje še večjo motivacijo in zagon za uresničitev naših skupnih ciljev; tako družinskih, kot tudi poslovnih. Že zdaj sodelujeva 'z roko v roki'.

Sentya in Matej sta zaročena foto: Vesna Meško

Sentya, kako pa se v vlogi očka znajde Matej? Glede na to, da vam je bil v veliko oporo že v nosečnosti, se najbrž tudi v starševskih čevljih krasno odreže?

Matej je super očka, oziroma ati. Seveda obnavlja izkušnje iz preteklosti, ampak z veseljem poskrbi za najino deklico, mi stoji ob strani, se večkrat pošali in sprosti ozračje, tako da me iz srca nasmeje.

Šov Ljubezen po domače se je zaključil, s tem pa so se končale tudi skrivalnice. Iskreno, kako je bilo ohranjati zase razmerje, nosečnost in nenazadnje rojstvo hčerkice?

Med nosečnostjo se niti nisva skrivala, ker tedaj še nisva bila znana kot akterja te oddaje. Zato sva se sproščeno družila, hodila na izlete, obiskovala prijatelje in skupaj tudi delala. Po drugi strani pa naju je obdobje korone držalo doma, kjer sva se s kulinaričnimi, filmskimi, romantičnimi, pa tudi delavnimi dnevi še bolj povezala, utrjevala razmerje in ga tako ohranjala zase. Po prihodu hčerke sva zaradi šova že postala bolj prepoznavna, a vseeno normalno živela naprej - le izpostavljala se nisva v javnosti.

Sentya in Matej sta zaročena foto: Vesna Meško

Kdo pa je vedel za vajino skrivnost?

Svojo srečo sva delila le z najbližjimi. Za rojstvo najine deklice so denimo izvedeli samo družinski člani in bližnji prijatelji, za kar sva vesela. Najine hčerkice pa že od samega začetka nisva želela izpostavljati javnosti in objavam na družbenih omrežjih, tako da tudi zaradi tega nisva bila prav nič prikrajšana. Zdaj lahko na glas poveva, da sva neskončno srečna, da so se najine poti križale. Nepričakovano sva drug v drugem našla to, po čemer sva hrepenela.

Srečna družinica foto: Vesna Meško

Sentya se je med nosečnostjo dobro počutila

Sentya se je med nosečnostjo dobro počutila foto: Maja Rokavec

prejšnji članek
Iz zakulisja Kmetije: Po posestvu so odmevali Tilnovi kriki bolečine
Moda&Lepota
Iz zakulisja Kmetije: Po posestvu so odmevali Tilnovi kriki bolečine
naslednji članek
Horoskop: Veselje in ognjevitost vas bo usmerila v akcijo
Horoskop
Horoskop: Veselje in ognjevitost vas bo usmerila v akcijo