cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nesrečni Dino se zahvaljuje slovenskim oboževalcem in jim poklanja ...

19. 12. 2021; 07.29
Avtor: K.M.
Dino Petrić

Dino Petrić foto: Top! Smrklja

Dino Petrić je bil včeraj pozitiven na testu za koronavirus, zaradi česar ga danes ne bo na finalnem odru Slovenija ima talent. Ob tem pa oboževalcem pošilja to sporočilo. Mi pa razkrivamo, s katero pesmijo bi se moral predstaviti v današnjem finalu.

Današnji finale letošnje sezone šova Slovenija ima talent bo na žalost potekal brez simpatičnega Dina Petrića iz Hrvaške. Ta je tako na avdiciji kot na polfinalnem odru navdušil z odlično zapetima pesmima v slovenščini in si tudi pripel direktno uvrstitev v finale po glasovih občinstva. Žal pa so se mu sanje razblinile tik pred finalom, saj je bil na koronavirus pozitiven v soboto. 

Pred pričetkom finalnega večera je tako Dino javnosti vseeno predstavil pesem oziroma pesmi, ki bi jih moral s slovensko publiko deliti na odru. 

"Dragi vsi, da vam rečem 'en velik hvala' za vsa sporočila, ki ste mi jih poslali, za vse lepe želje v podporo. Moje zdravje je dobro, odlično se počutim, nimam simptomov, upam, da tako tudi ostane.
Moram priznati, da sem malo pretresen nad dejstvom, ker ne bom z vami v finalu, ker se ne bomo mogli podružiti za konec," oboževalcem in gledalcem še sporoča Dino in se jim ob tem še zahvaljuje za vso podporo. "Da se zahvalim za vso podporo, ki ste mi jo dali, ker ste glasovali za mene, ker ste bili z mano, ker ste me podpirali, ko sem pel v slovenščini. Najlepša vam iz srca."

Dino bi na finalnem odru sicer odpel venček večnih prazničnih uspešnic Bela snežinka, Na božično noč in Silvestrski poljub. Njegovo različico pa lahko slišite spodaj: 

prejšnji članek
Nuša Lesar: Še v nobenem razmerju se nisem počutila tako
Svet slavnih
Nuša Lesar: Še v nobenem razmerju se nisem počutila tako
naslednji članek
Mojca Mavec živi v muzeju?
Svet slavnih
Mojca Mavec živi v muzeju?