boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tjašina vrnitev v zunanjost ni bila enostavna

19. 12. 2021; 08.00
Avtor: Vesna Meško
tjaša-vrečič

Tjaša Vrečič foto: Sašo Radej / M24

Tjaša je iz šova Kmetija odšla bogatejša za neprecenljivo izkušnjo, zaradi katere danes drugače gleda nase. Kot nam je zaupala v klepetu, je že dan bo prihodu iz šova odšla v službo in hitro spoznala, da vrnitev v zunanjost ni enostavna. Svet, kakršnega je poznala, se je namreč spremenil …

Tjaši Vrečič bo udeležba v šovu Kmetija ostala v zelo lepem spominu, čeprav je bilo kasnejše soočenje s spoznanjem, da je ostala brez nagrade, precej boleče. Ko se danes sprehodi po spominih, ocenjuje, da se je zelo dobro znašla, zaradi česar bi se na takšno pustolovščino z veseljem znova podala. Kot pravi, bi se morda dobro odrezala tudi v fizično zahtevnejšem šovu, kot je na primer Exatlon.


Hude ideje za praznična darila >>KLIKNITE TUKAJ<<

A preden jo vase povsem posrka utrip zunanjega sveta, je z nami iskreno poklepetala o zanimivostih, ki jih je doživela v izolaciji in o tem, kako težka je bila zanjo vrnitev v svoje življenje, ki naenkrat ni bilo več isto …

Tjaša Vrečič foto: VOYO

Tjaša, lakšno izkušnjo zate predstavlja šov Kmetija? Si morda v vseh teh tednih izolacije spoznala kaj novega o sebi?

Kmetija mi je ostala v zelo lepem spominu. Za nič na svetu ne bi dala ta dva meseca in pol, ki sem jih preživela na posestvu. Spoznala sem, koliko mi pomeni narava in pogovarjanje z ljudmi, ki ga je v realnem svetu definitivno premalo. Presenetila pa sem sama sebe v pozitivnem smislu. Spoznala sem, namreč, da sem se močnejša oseba, kot sem mislila in da mi taktike zelo ležijo.

Ali bi kaj spremenila, če bi lahko zavrtela čas nazaj?

Če bi lahko spremenila čas nazaj, mogoče ne bi posnela treninga v fitnesu s Ginom, ker je ta trening dvignil toliko prahu. Drugače bi pa mislim, da bi celotno igro odigrala enako.

Tjaša Vrečič takoj po izgubi razočaranja ni občutila. foto: VOYO

Domov si prispela kot znan obraz šova Kmetija. Kako to vpliva na tvoje življenje?

Rabila sem čas, da pridem k sebi. Prva dva tedna po Kmetiji sta bila zelo psihično naporna. Dojela sem, da sem izgubila, takoj drugi dan po šovu pa sem že šla nazaj v službo, kjer sem takoj občutila, da me stranke prepoznavajo. Kljub temu, da je občutek neverjeten in se zelo rada fotografiram ali pogovarjam o tem z strankami, sem v sebi zadrževala solze žalosti in razočaranja. Ampak tudi to se je umirilo. Sedaj je super. Svojo prepoznavnost poskušam čim bolj pametno unovčiti.

Kaj pa moški del gledalcev, se je morda kdo še posebej opogumil in ti izkazal naklonjenost?

Priznam, da imam predal s sporočili vedno poln. A trenutno za vse to ni časa, saj se posvečam sebi in svoji karieri. Garam in trdo delam za boljše življenje.

Tjaša Vrečič foto: POP TV

Med spremljanjem življenja na posestvu je že na začetku postalo jasno, da ti veliko pomeni zdrav življenjski slog, telovadba in treningi v fitnesu. Je to področje tudi del tvojega poslovnega sveta?

Trenutno delam licenco za osebnega trenerja. Definitivno je to moja želja že zelo dolgo, kar je tudi razlog, da se temu tako predano posvečam. Kar se tiče samih treningov, pa se tudi že vračam na stare tirnice, treniram namreč od 5 do 6 x na teden. Skratka v prihodnosti bi rada s treningi pomagala drugim. Upam, da bo pot do mojih sanj sedaj, ko nisem povsem neznana, vsaj nekoliko lažja.

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

Tjasa Vrecic foto: Sašo Radej / M24

prejšnji članek
Andrej Šifrer jo je končno pokazal: Skrivnostni plavolaski je ime Mirjam
Svet slavnih
Andrej Šifrer jo je končno pokazal: Skrivnostni plavolaski je ime Mirjam
naslednji članek
Horoskop: Zvezde vas bodo spodbujale k ureditvi doma
Zdravje
Horoskop: Zvezde vas bodo spodbujale k ureditvi doma