Mlinotest je pekovskim navdušencem ponudil zanimivo novost za pripravo sladkih ali slanih pekovskih izdelkov - Bogato pšenično moko in Bogato pirino moko, ki jima je dodan pecilni prašek in sol v pravem razmerju, zato je ustvarjanje pekovskih izdelkov z njima še lažje. V krajih zahodno od Slovenije ji pravijo tudi Self Rising Flour. Uporabimo ju lahko pri vseh receptih, ki vsebujejo vzhajalno sredstvo, npr.: biskviti, muffini, palačinke in druge dobrote. Postala je hit zaradi hitre in enostavne uporabe ter primernosti za manj ali bolj izkušene ljubitelje peke.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.