zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak in Helena Blagne bosta to naredila prvič

17. 12. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
jan-plestenjak, helena-blagne

Jan Plestenjak, Helena Blagne foto: Adrian Pregelj

Na božično noč bosta v duetu prvič v svojih karierah zapela Helena Blagne in Jan Plestenjak.

Čeprav je težko verjeti, dva največja zvezdnika slovenske glasbene scene še nikoli nista zapela v duetu. To se bo zgodilo prvič v oddaji Božična noč na Televiziji Slovenija, ki si jo boste gledalci s Prešernovega trga in v živo iz studia 2 Televizije Slovenija lahko ogledali v petek, 24. decembra, ob 20. uri na TV SLO 1.

Helena Blagne, ki bo gledalce tudi letos pozdravila v vlogi gostiteljice, bo skupaj z glasbenimi gosti v središču praznično okrašene prestolnice prepevala najlepše božične uspešnice. Glasbene zvezde bodo na letošnjo božično noč posebej močno sijale, nastope bo spremljal Simfonični orkester RTV Slovenija in tudi Otroški pevski zbor RTV Slovenija. Poleg prvega dueta Helene Blagne in Jana Plestenjaka boste gledalci prisluhnili tudi operni divi, ki je pela v največjih opernih hišah sveta in z največjimi opernimi zvezdniki. Glasbenik mlajše generacije bo ob klavirju prepeval božični hit o zlomljenem srcu.

Jan Plestenjak, Helena Blagne foto: Adrian Pregelj / RTV Slovenija

Pričakujemo tudi nastop ene od popularnejših pevk v regiji, ki v Ljubljano skupaj z božičnim voščilom prinaša pesem s sporočilom o miru. V televizijskem studiu pa se bodo na božični večer dogajala navdihujoča srečanja, ki jih bo povezovala Bernarda Žarn.

V živo se nam bodo pridružili številni gostje, vsak s svojo božično zgodbo in spomini, v program se boste lahko vključevali gledalci z voščili, najmlajši bodo lahko poklicali Božička, izbirali pa bomo tudi najlepše jaslice, ki krasijo vaše domove.

prejšnji članek
Enostavno do pekovskih mojstrovin z bogato moko
Kulinarika
Enostavno do pekovskih mojstrovin z bogato moko
naslednji članek
Kmetija: Skrite misli skrivnostnega Gina
Resničnostni šovi
Kmetija: Skrite misli skrivnostnega Gina