Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Skrite misli skrivnostnega Gina

17. 12. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
kmetija, gino-podgornik

Gino foto: VOYO

Gino je postaven tekmovalec letošnje sezone šova Kmetija, ki si ga bomo zapomnili po zavezništvu s Tjašo, simpatičnih vragolijah s Tilnom in nekoliko skrivnostni naravi, saj svojih pravih občutkov ni delil pred širno Slovenijo.

Gina smo sprva spoznali kot tekmovalca, ki zasebnost raje zadrži zase, zato je kasneje toliko bolj presenetil in ganil številne gledalce, ko je v izjavah razkril, da ne prihaja iz tako idiličnega sveta, kot se zdi na prvi pogled. Spregovoril je namreč o težkem otroštvu in finančnih težavah, s katerimi se vseskozi srečuje njegova družina.

Gino Tadej Podgornik foto: POP TV

Pa mu je sedaj morda žal, ker je z javnostjo delil tako intimne informacije? »Na Kmetiji sem delil veliko stvari. Kakšno misel več bi lahko zadržal zase, ampak kar je bilo, je bilo. Hvaležen sem za vse izkušnje v svojem življenju in za svojo zlato družino,« je v klepetu za 24ur.com pojasnil Gino, ki pa je zase zadržal številne misli povezane s Tjašo - zlasti tiste, ko so nastale v trenutkih, ko so na posestvu predvajali videosporočilo njenih domačih, med katerimi je bil tudi njen danes nekdanji fant.

Pa ga je posnetek presenetil? »Posnetek me ni presenetil. Zavedal sem se, kaj se dogaja zunaj šova. Kar se je dogajalo v moji glavi, pa bo tam tudi ostalo,« je skrivnostno zaključil Gino.

prejšnji članek
Jan Plestenjak in Helena Blagne bosta to naredila prvič
Svet slavnih
Jan Plestenjak in Helena Blagne bosta to naredila prvič
naslednji članek
Talent Marko iz osebne bolečine ustvaril zvezdniški komad!
Resničnostni šovi
Talent Marko iz osebne bolečine ustvaril zvezdniški komad!