foto: Profimedia
Sok limone v kuhinji uporabljamo ob različnih priložnostih. Od osvežilne limonade do dodatka, ki poživi vašo jed. Velikokrat pa se zgodi, da zaradi različne teksture v limoni ostane kar nekaj njenega soka. Kljub trudu pa se vam hitreje zgodi, da limono poškudujete, kot pa da bi iz nje iztisnili vse. Nasvet, ki vam ga predstavljamo, pa ta postopek olajša in omogoči, da vam da limona res vse svoje sokove.
Pri vsem skupaj vam lahko pomaga vaša mikrovalovna pečica. V njej narahlo segrejte celo limono, ki se bo zaradi valov zmehčala, vi pa boste nato lahko lažje iztisnili vse njene sokove. Če jo na visoki moči segrevate 20 sekund, bo tako njena lupina postala mehkejša, hkrati pa se bo zmehčala tudi njena notranjost.
Uporabno in predvsem veliko lažje!
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.