Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Slovenski izdelek najboljši veganski ali vegetarijanski prigrizek na svetu

3. 12. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
v-label, sladoledi-al!ve, sladoledne-palčke-al!ve, leone
Velik uspeh za ajdovsko podjetje.

Inovativnost ajdovskega sladolednega in čokoladnega proizvajalca Incom LEONE ponovno zbuja pozornost svetovne prehrambne stroke. Na priznanem mednarodnem tekmovanju V-Label so bile sladoledne palčke AL!VE Chia & Blueberry razglašene za najboljši veganski ali vegetarijanski prigrizek na svetu! Zmaga potrjuje veliko priljubljenost sladoledov AL!VE, ki navdušujejo zahtevne ljubitelje sladoleda v kar 11 državah.

AL!VE z novim mejnikom v kategoriji izdelkov, ustvarjenih na rastlinski osnovi

Po sladoledih in čokoladah AL!VE posegajo vsi, ki imajo v prehrani radi več beljakovin ter manj sladkorja in kalorij. Redno pa se znajdejo tudi v rokah veganov in vegetarijancev, ki, kot kažejo svetovni prehrambni trendi, z vsakim letom odločneje povečujejo svojo kupno moč.

Incom LEONE je tako z novo zmago na mednarodnem tekmovanju V-Label ustoličil svoje mesto med vodilnimi svetovnimi podjetji, ki z inovativnimi izdelki, ustvarjenimi na rastlinski osnovi, postavljajo prehrambne trende. "Ker verjamemo, da si zaslužimo boljšo izbiro, AL!VE predstavlja posvečenost našega podjetja stalnemu razvoju sladoledov in čokolad. Zmaga je toliko slajša, ko se zavemo, da je letos na tekmovanju V-Label v vseh kategorijah sodelovalo več kot 500 najrazličnejših izdelkov, z zmago pa smo kot Incom LEONE potrdili svoje mesto med vodilnimi prehrambnimi podjetij na svetu," je sodelovanje na tekmovanju V-Label komentiral Boštjan Jerončič, izvršni direktor Incom LEONE.

Sladoledne palčke AL!VE Blueberry & Chia

Sladoledi AL!VE so že nekaj let zapored med najbolj prodajanimi sladoledi v Sloveniji, novo prestižno nagrado pa so si prislužili s sladolednimi palčkami AL!VE Blueberry & Chia. Inovativni prigrizek predstavlja zamrznjen kokosov desert z grozdnim sokom in chia semeni, zamrznjen desert z borovnicami in s sokom iz jagod acai, polnjen z brusničnim prelivom. Porcija vsebuje le 79 kalorij!

V-Label je najbolj priznan veganski certifikat v EU

Oznaka V-Label je mednarodno priznan in registriran simbol za označevanje veganskih in vegetarijanskih izdelkov ter storitev. Kupcem služi kot enostaven in zanesljiv pripomoček pri nakupovanju tovrstnih živil. Več kot 10.000 izdelkov in storitev, za katerimi stoji več kot 1000 podjetij iz 27 držav, ima oznako V-Label. Mednarodno tekmovanje V-Label nagrajuje podjetja, ki v ospredje svojega delovanja postavljajo trajnost in tako iščejo nove produkcijske načine, s katerimi se zmanjšujejo negativni vplivi na okolje. Incom LEONE kot proizvajalec sladoleda in čokolade, ki svoje izdelke izvaža v več kot 43 držav, s svojimi inovacijami pomembno vpliva na svetovno prehrambno industrijo.



Več kot 43.000 ljubiteljev veganske in vegetarijanske hrane izbralo svoje favorite

Mednarodno komisijo letošnjega tekmovanja V-Label je sestavljalo 15 članov, v sestavi najvidnejših veljakov svetovne veganske in vegetarijanske prehrambne industrije ter predstavnikov izbranih nevladnih organizacij. Svoje glasove je oddalo tudi 11 vodilnih prehrambnih vplivnežev, ki imajo skupaj več kot milijon sledilcev. Pri nagrajevanju pa je sodelovalo tudi občinstvo – najljubši veganski ali vegetarijanski izdelki so skupaj prejeli skoraj 43.000 glasov!

prejšnji članek
Exatlon: Zmagovalca Franko Bajc in Marjanca Polutnik
Resničnostni šovi
Exatlon: Zmagovalca Franko Bajc in Marjanca Polutnik
naslednji članek
Vražje dame se poslavljajo
Svet slavnih
Vražje dame se poslavljajo