Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čas je, da spustite vse zamere

24. 12. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Poslovni izzivi vam bodo postali v veselje in res jih boste dobro izpeljali. Če ne boste spustili preteklosti in ljudi, se lahko zgodi, da boste imeli sami zdravstvene težave.

Bik 

Čas je, da spustite vse zamere in začnete trezno razmišljati o stanju. Ni vse črno. Naredite seznam stvari in ljudi, ki so vam pomembni in ohranite hvaležnost do vsega.

Dvojčka

Ne boste imeli se časa ukvarjati z okolico, saj se boste bolj posvetili svojim idejam, razmišljanju in boste najprej želeli razčistiti pri sebi, da se boste v sebi umirili.

Rak

Pokažite svoje kvalitete in sprejmite odgovornost zase in za svoje delo. Ne dajajte veljave okolici in se ne zapletajte v naključne vplive, ki vam dajejo lažno samozavest.

Lev 

Zadovoljni boste tudi z dogajanjem v službi, kjer boste začeli dobivati dobre energije in podporo. Ne boste šli v spremembo zaradi nuje, temveč samo zaradi veselja.

Devica 

Ohranite svoj notranji mir in dovolite, da se vam življenje dogaja bolj tradicionalno, saj boste vse lahko realizirali tudi kasneje, samo zapišite si ideje ter potrebne korake.

Tehtnica 

Če boste srečali bivše partnerje ali simpatije, je sedaj čas, da se sprostite in odvežete vezi. Ne prilagajajte se in ne čakajte, temveč se sproščeno zabavajte in bo vse jasno.

Škorpijon

Ne mislite, da boste dober posel imeli s slabimi odnosi. Poglobite in izboljšate stike s tistimi ljudmi, ki so vam pomembni, tako osebno, kot poslovno.Vse bo drugače.

Strelec  

Ne zapletajte pa se v preteklost in v prepire z ljudmi, ki so vas že pustili na cedilu. Prihaja nov čas in obdobje, kjer boste bolj izkušali svobodo, ki bo k vam takoj prišla.

Kozorog 

Prenehajte se notranje upirati spremembam. Začutili boste večjo notranjo moč in srečo, ki vas bo zajela, ko se boste odločili, da sprejmete vse in začnete sodelovati.

Vodnar 

Ne odmikajte se od priložnosti, potovanj in daljših izletov, saj vam bodo vrnili voljo do vsega in na ta način se boste hitreje regenerirali kot s sistematičnim počitkom.

Ribi 

Ne delajte nič na silo, ne trudite se za sprejetost, samo sprostite se in pokažite svojo pravo naravo. Odličen čas se začenja in če se je preveč vsega nabralo, se sprostite.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Kaj si danes mislita o skupni tetovaži?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kaj si danes mislita o skupni tetovaži?
naslednji članek
Ana Žontar Kristanc prisega na tradicionalno
Svet slavnih
Ana Žontar Kristanc prisega na tradicionalno
#nasazenazenska
nasazenazenska