nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Usoda vas bo odlično podpirala

14. 2. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Zdravstveno boste še občutljivi, zato boste previdni glede dela in obljub. Pomembno bo, o čem razmišljate in kakšen odnos do življenja vzpostavljate.

Bik
Dominantni in strogi boste v odnosih, a se tega ne boste zavedali. Samoumevno vam bo, da je vse prav, kar mislite vi, zato boste doma obremenjevali bližnje glede reda.

Dvojčka
Jezljivi boste in ne glede na vse, boste sami postaviti nova pravila doma. Z lahkoto se boste postavili zase. Če ne želite prepirov, ne pogrevajte preteklosti z nikomer.

Rak
Usoda vas bo odlično podpirala, če boste le sledili z dobro voljo in tudi ponosom. Če ste vi zadovoljni s sabo, je potem vse dobro. Sicer pa sami sebi naredite največ težav.

Lev
Vsi bodo imeli občutek, da ste zaljubljeni, a vi boste le vse bolj zadovoljni s sabo. Ne boste iskali potrditve iz okolja, kar vas bo sprostilo, samo domači vas bodo bremenili.

Devica
Čutili boste pritiske in se upirali spremembam doma. To vas bo utrujalo, a dokler ne boste sprejeli možnosti, da so lahko spremembe tudi boljše, boste samo vi trpeli.



Tehtnica
Pomembno bo, da jasno razmislite o potrebnem času za posamezne stvari, saj boste tako lahko spremenili veliko. Bolj kot boste ljubeči do sebe, lažje vam bo šlo.

Škorpijon
Domače razmere vas bodo prisilile v spremembe. Ne boste več delali kompromisov. Pogovorite se pravočasno, da se stvari postavijo na pravo mesto. To vas bo sprostilo.

Strelec
Strast bo izpodrivala delovno kreativnost in zaljubljenost vas bo prevzela in vam čisto zmešala glavo. Iskrice strasti bodo vidne vsem, zato nima smisla tajiti svoja čustva.

Kozorog
Zaljubljenost bo prešla zdrave meje razuma in odločili se boste za spremembe. Preden se odločite, preverite želje partnerja ali simpatije, da se ne prenaglite.

Vodnar
Bolj kot boste uredili osnove delovanja, več energije vam bo ostajalo. Srečni boste, ko boste naredili veliko, če boste sproti urejali odnose, sicer vas bodo obremenili.

Ribi


Srečni boste v svoji kreativnosti in vse vam bo zelo enostavno. Sprostitev vam bo okrepila notranji navdih in želje, da ustvarite nekaj večjega, boljšega, genialnega.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Jure živi drugače, kot se zdi
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jure živi drugače, kot se zdi
naslednji članek
Matilda Ledger, kopija pokojnega očeta
Svet slavnih
Matilda Ledger, kopija pokojnega očeta
#nasazenazenska
nasazenazenska