zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Jasno boste postaviti temelje

12. 2. 2022; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Zaljubljenost vas bo prevzela in razmišljali boste o potrebnih spremembah ter tipali pri partnerju ali simpatiji, kaj si želi, da bi tudi sami šli v to smer in se čim več družili.

Bik
Iskrice strasti vas bodo prebudile in lahko, da vam bo sočasno všeč več simpatij, kar vas ne bo obremenjevalo. Doma ne razlagajte ničesar, saj partner ne bo razumel.

Dvojčka
Ne boste želeli spremeniti filozofije življenja, pa čeprav bi bilo to koristno za vas. Navzven boste kazali trmo in vztrajnost, a potiho pa le gledali za spremembami.

Rak
Nestrpni boste v odnosih in iskali podporo, pri tem pa pozabili, da ste vse te ljudi že nekajkrat pustili na cedilu in da sedaj res ne morete računati na njihovo lojalnost.

Lev
Kreativni boste v iskanju stika s simpatijo, s katero se spogledujete že kar nekaj časa. Motivirani boste za delo in že misel na spremembe vam bo dovolj za več strasti.

Devica
Jasno boste postaviti temelje, da se ne razvije bitka za osnovne potrebe. Ne boste se mogli izogniti pogovorom, jasno boste morali povedati vse, kar vam leži na srcu.



Tehtnica
Ljubezen vam bo osnovna sila, zato boste previdni, da se ne boste zapletali z kom, ki vam ni pisan na kožo. Simpatije vam bodo naklonjene in lahko se zgodi lep odnos.

Škorpijon
Če boste uspešno balansirali pretekla bremena in želje, se boste lahko o vsem pogovorili. Vzpostavili boste nov način sodelovanja in osrečili domače ter bližnje.

Strelec
Imeli boste dober vpliv na okolje. Simpatije vas bodo navduševale, a vezani boste imeli težave, saj si ne boste mogli pomagati, da ne bi bili naklonjeni ljubezni v okolici.

Kozorog
Pripravljali se boste na pogovore, a jih boste imeli več v glavi kot v realnosti. Potrebno bo zbrati pogum in kontaktirati želene ljudi. Ne čakajte, razjasnite situacijo.

Vodnar
Iskali boste možnosti za sproščene pogovore z domačimi, a dokler ne boste vi vedeli, kaj želite, se ne bo uredilo. Ne bodite nestrpni, temveč se raje konkretno pogovorite.

Ribi


Dotaknile se vas bodo lepe in kvalitetne stvari. Pomembno vam bo, da vse, kar imate ter kar boste delali, prav tako tudi vi naredite čimbolj popolno in uspešni boste.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Dekleta vznemiril nered, kje živi Jack?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Dekleta vznemiril nered, kje živi Jack?
naslednji članek
Robert Pattinson znova postaja velika hollywoodska zvezda
Svet slavnih
Robert Pattinson znova postaja velika hollywoodska zvezda