zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Dekleta vznemiril nered, kje živi Jack?

12. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Jack Vukonja

Jack Vukonja foto: edit: njena.si

Sanje o sanjski Avstraliji so se razblinile. Namesto uživanja na plaži, je dekleta pričakal mraz in nered. Ali Jack iz Avstralije sploh živi na zapuščenem posestvu, kamor je pripeljal dekleta?

Po dolgi poti v Avstralijo je Jackove izbranke čakalo neprijetno presenečenje. Prostorna hiša, kjer bodo bivale tekom snemanja šova, namreč ni bila pripravljena na njihov prihod. Dekleta je vznemiril pogled na zaprašeno pohištvo in umazane prostore, zlasti pa jih je šokiral ogled kopalnice, ki jo bodo morale pred uporabo pošteno počistiti.

Jackovo posestvo foto: VOYO

»Razmišljal sem, da bi prišel nekaj dni prej in uredil, kot da bom dobil obisk iz Vatikana. Ampak to bi bilo zaigrano. Bolje, da preverim, katera bo pomagala. Katera vidi, da rabim pomoč in da ji ni samo do uživanja. Videli bomo, katera si bo zaslužila kosilo. Nič ni brezplačno, vse je treba plačati,« je svoj vidik razložil Jack, ki je v začetku predstavitve pojasnil, da ima hišo, ki je velika 200 m2 in 6000 m2 zemlje, ki jo želi obdelovati, a bi za uresničitev te vizije potreboval podporo boljše polovice.

Glede na to, v kakšnem stanju so kamere posnele posestvo, so se tako dekleta, kot gledalci spraševali, ali Jack morda prebiva kje drugje ali pa je le vajen na nekoliko bolj sproščen življenjski stil. Izbranke so bile osuple tudi nad njegovim negostoljubnem, saj so v hiši zmrzovale, prav tako pa so imeli težave glede neurejenega prehranjevanja.

Pri Jacku

Pri Jacku foto: VOYO

prejšnji članek
Lara Komar postala ena največjih zvezd v Italiji!
Svet slavnih
Lara Komar postala ena največjih zvezd v Italiji!
naslednji članek
Horoskop: Jasno boste postaviti temelje
Horoskop
Horoskop: Jasno boste postaviti temelje