franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Odkrijte svoje ključe moči

20. 2. 2022; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
V vas se bo aktiviral občutek privlačnost in neustavljivi boste. Ne pretiravajte s flirtanjem, saj se vam lahko prava ljubezen odmakne in boste ostali brez vsega.

Bik
Strastni boste in to poudarjali v širši družbi ter opazovali zanimive reakcije simpatij. Kreativnost in skupno učenje ali delo boste izkoristili za ljubezenska druženja

Dvojčka
Odkrijte svoje ključe moči, ki so vam na voljo. Z iskrenim pristopom in jasnim izražanjem boste premagali dolgoletno cono udobja, ki vas je že res obremenjevala.

Rak
Sanjarjenje o ljubezni vam bo prineslo težave, zato se boste morali bolj intenzivno posvetiti delu in urediti svoj izgled. Pomembno bo namreč, kako vas drugi vidijo.

Lev
Srečali boste stare simpatije, ki bodo v vas obudile prijeten spomin na vse, kar ste želeli še doživeti. To vas bo navdihnilo, da boste lažje skovali načrte za prihodnost.

Devica


Samozavestni in skrivnostni boste, a vseh razlogov za to ne boste mogli pokazati svetu. Zato boste pazljivi z besedami, da ne bi slučajno prehitro izdali načrtov.

Tehtnica
Strast vas bo prevzela in izgubili boste občutek za druge, saj se vam bo zdelo, da vsi delijo vaše navdušenje in želijo z vami sodelovati. Preverite, preden karkoli začnete.

Škorpijon
Na vsak način boste želeli aktivirati stare načrte, pa čeprav bo vsem jasno, da ne bo šlo na želen način. Ne trmarite, prisluhnite pogovorom ter najdite skupno pravo pot.

Strelec
Nestrpno boste čakali sprememb. Pretirano ostajanje doma vam počasi že vpliva na vašo strpnost. Ne boste več čakatli na izboljšave, začeli boste razmišljati o tujini.

Kozorog
Ne reagirajte na dogajanja, če ne boste imeli svojih čustev res pod kontrolo. Sicer se lahko zgodi, da se boste prenaglili in izgubili številne prednosti, ki jih še imate.

Vodnar
Iskali boste možnosti za uresničitev nekaterih želja, a se vam ne bo dalo za to delati. Zato se boste posvetili študiju, ali pa šli na daljšo pot ter računali na čudežne rešitve.

Ribi


Srečni boste brez pravega razloga, a zdelo se vam bo, da se končno nekaj premika in da končno res napredujete. Optimizem ne bo zaman in odlično se boste počutili.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Ni ji povedal, da bo umrl
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ni ji povedal, da bo umrl
naslednji članek
V Torinu nas bodo zastopali mladi LPS
Svet slavnih
V Torinu nas bodo zastopali mladi LPS