nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Pomembno vam bo, da osrečite druge

16. 2. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Zaljubljeni boste v življenje in na polno kreativni. Okrepila se vam bo želja po izboljšanju videza in fizične kondicije. Precej privlačni boste za nasprotni spol.

Bik
Nekatere zanimive dogodivščine bodo vplivale na vaše spremembe v razmišljanju, da se boste odprli strastnim spremembam, ki vas bodo podprle pri kreativnih rešitvah.

Dvojčka
Začnite se učiti skozi bolj prijetne izkušnje, ki vam jih življenje ponuja, pa ne bo težav.
Okrepili se bosta vaša notranja moč in strast, ki vas bo držala budne celo noč.

Rak
Ne delajte kar po svoje, prisluhnite v pogovorih in si zapišite stvari, saj je pomembno, da sodelujete konstruktivno, če si res želite obdržati službo ali pa vašega partnerja.

Lev
Številne simpatije se bodo vrtele okoli vas, a jih ne boste preveč resno jemali, saj boste v sebi čutili zadovoljstvo in ne boste odprti za ljubezenske spremembe.

Devica


Samski so boste bolj resno povezali s simpatijo ali prijateljstvo poglobili v partnersko vezo. Vezani se boste bolj intenzivno vključil v dom in pozitivno presenetili partnerja.

Tehtnica
Samski ne zamudite priložnosti za vroče zmenke, saj se ne bodo pojavljale celo leto. Vezani boste na preizkušnji, ali bi ohranili vezo in obnovili strast, ali skočili čez plot.

Škorpijon
Dobro obdobje je pred vami, ko boste polni strasti in vas bo sreča spremljala. Imeli boste močan magnetni privlak ne samo za simpatije, temveč tudi za dobre stvari.

Strelec
Pomembno vam bo, da osrečite druge. Tako boste okoli sebe ustvarjali dobro energijo in ne boste si mogli pomagati, da ne bi to počeli vsak dan brez razloga.

Kozorog
Vzemite si čas za dvojino in okrepite magnetizem v ljubezni. Vezani obnovite odnos za skupno srečno življenje. Samski se čisto predajte življenju in polno sledite Usodi.

Vodnar
Dovolite si, da drugi naredijo kaj dobrega za vas in vam s tem pomagajo širiti meje sprejemanja. To bo tudi njih osrečilo, vam pa dokazalo smiselnost sodelovanja.

Ribi


Ne bo se vam treba truditi, da kogarkoli impresionirate, kar vam bo prihranilo precej časa in energije, ki jo boste usmerili v boljše počutje. Kreativni boste in sodelujoči.

##IMAGE-1310960##

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Vojkovemu razočaranju sledilo modro spoznanje
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Vojkovemu razočaranju sledilo modro spoznanje
naslednji članek
Američani pripravljajo glasbeno tekmovanje po vzoru Evrovizije
Svet slavnih
Američani pripravljajo glasbeno tekmovanje po vzoru Evrovizije
#nasazenazenska
nasazenazenska