palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Vojkovemu razočaranju sledilo modro spoznanje

16. 2. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
vojko

Vojko in Tanja foto: Osebni arhiv

Vojko Valenčak je eden izmed tistih iskrenih iskalcev ljubezni, ki so se za sodelovanje v oddaji Ljubezen po domače odločili z gorečo željo v srcu, da bi našli svojo drugo polovico. Čeprav je moral za ta korak zbrati veliko poguma, pa se je moral posloviti, še preden se je oddaja dobro začela. Kaj pa se je zgodilo, ko so kamere ugasnile?

»Po zadnjem snemanju je bilo nekaj časa pri meni prisotno razočaranje, ker se je začeto potovanje polno novih doživetij in pričakovanj končalo, po drugi strani pa sem se kmalu začel zavedati, da sem storil vse. Tiste, ki sem jim zanimiv, vedo, da obstajam. To je največ, kar sem lahko storil,« je za naš portal pojasnil Vojko Valenčak, ki se mu življenje zaradi, sicer kratkega, sodelovanja v oddaji ni preveč spremenilo. Tudi na družbenih omrežjih, kjer prijazno in spoštljivo komunicira, ni občutiti vrveža, a kdo ve, morda pa se bo to spremenilo v prihodnje.

Vojko Valenčak foto: POP TV

»Na svoj profil sem ponosen. Pomembno je, da vabi. Nekaj prošenj za prijateljstvo sem dobil, to je pa tudi vse. Če sem čisto iskren mi kar paše, da imam nazaj svojo zasebnost in nisem več tarča medijske pozornosti. V času snemanja sem se veliko naučil. Predvsem to, kako se komunicira z mediji. Kakšnih posebnih odzivov ob začetku sezone še ni bilo, mi je pa zanimivo, ko opazujem kdo me je na tej poti resnično podprl. Tako spoznavaš, koliko si nekomu resnično vreden. Da sem prišel do sem, je bilo potrebno zbrati veliko poguma,« je strnil misli Vojko in zaključil klepet z upanjem, da se mu bo pogumen skok pred kamere nekoč obrestoval.

Vojko Valenčak

Vojko Valenčak foto: POP TV

prejšnji članek
Razkrivamo največjo zanimivost letošnjega šova MasterChef
Resničnostni šovi
Razkrivamo največjo zanimivost letošnjega šova MasterChef
naslednji članek
Horoskop: Pomembno vam bo, da osrečite druge
Horoskop
Horoskop: Pomembno vam bo, da osrečite druge