franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Karin klesti kilograme in navdušuje s preobrazbo

15. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Karin Lipovnik

Karin Lipovnik foto: Osebni arhiv

Karin Lipovnik je že pred meseci spremenila svoj življenjski slog ter v svoj vsakdan vnesla gibanje in zdravo prehrano. Tekom procesa preobrazbe se sicer ne tehta, a zdaj tudi brez številk na tehtnici z nasmehom na obrazu opaža, da se dogajajo velike spremembe.

Potem ko je Karin konec tedna na družbenem omrežju objavila svojo fotografijo, so mnogi prijatelji zastrigli z ušesi. Je to Karin iz Kmetije?! O ja, seveda, dekle je pot do cilja vzelo sila resno, tako da se sedaj že lahko pohvali z vidnimi rezultati.

S tem si ne smete pokvariti dneva. Preverite, kako lahko to preprečite.
>>KLIKNITE TUKAJ<<

Karin se rada smeji foto: VOYO

»Sama pri sebi sem komaj sedaj začela opažati razliko. Res je, da mi marsikdo reče, da se vidi, da sem oklestila kilograme, ampak sama doslej nisem imela takega občutka. No, sedaj pa res opazim spremembo, še posebej pri oblačilih. Tehtam se raje ne, saj mi pogled na številke niža motivacijo. Kilogrami namreč kar stojijo, je pa res, da se opazi razlika,« je za njena .si pojasnila Karin, ki priznava, da pri disciplini prehranjevanja včasih kloni, saj jo občasno premami čokolada. »Ampak se trudim, da se ne sekiram preveč, tudi če jo pojem. Pravijo, da se počasi daleč pride, tako da bom še naprej vztrajala in sledila temu, kar trenutno počnem.«

prejšnji članek
Slavni pevec zaročil članico dvojca De Liri
Svet slavnih
Slavni pevec zaročil članico dvojca De Liri
naslednji članek
FOTO: Za Mateja in Sentyo se je odvil poseben dogodek
Svet slavnih
FOTO: Za Mateja in Sentyo se je odvil poseben dogodek