nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Rasema zaljubljena, našla je sorodno dušo

14. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
rasema in peter

Rasema in Peter foto: Osebni arhiv, RTL

Rasema iz hrvaškega šova Ljubezen na vasi je našla natanko takšnega moškega, kot ga je iskala. Nedavno se je preselila in pustila za seboj staro življenje. 'Ima dobro hišo, lepo penzijo in kar je najbolj pomembno – dobro dušo.'

Rasema Vladetić že vrsto let poskuša najti partnerja, s katerim bi preživela jesen življenja. Ljubezen je poskušala najti kot kandidatka v šovu Ljubezen na vasi, zatem je sodelovala tudi kot junakinja šova, za katero so se borili snubci, a vse brez želenega uspeha. Do sedaj, ko je med klepetom za RTL razkrila, da je našla moškega, kakršnega je od nekdaj iskala.

Preverite, brez česa ne morete v letošnjo pomlad.
>>KLIKNITE TUKAJ<<

»Našla sem sorodno dušo,« je veselo dejala Rasema in v nadaljevanju razložila, da se je zgodilo, ko je že prenehala iskati … »Imela sem veliko snubcev, a niso bili iskreni. Hoteli so samo poskusiti, a to se ne poskuša, ali želiš ves paket, ali pa ga nočeš. Bilo je veliko raznolikih moških; hvalili so se, kako so sposobni, nato pa se je izkazalo, da niso,« je dejala Rasema in pojasnila, da je zatem potegnila črto, ker je imela vsega preprosto dovolj. A kot kaže, jo je tisto najlepše čakalo, ko je že skoraj izgubila vero v ljubezen. Kmalu je namreč na njena vrata potrkal Peter. Dejal ji je, da jo je iskal vse od tedaj, ko jo je videl po televiziji ter da jo je prišel vprašati ali bi bila njegova.

Rasema Vladetić foto: RTL

Že ko sta se zagledala, sta oba začutila, da si zelo ustrezata, po pogovoru pa sta sklenila, da bosta drug drugemu dala priložnost. »Dogovoril sva se, da bo prišel pome, da mi bo razkazal, kje živi. S seboj nisem vzela ničesar, na koncu pa sem tam kar ostala. To je bilo 12.12. 2021, najsrečnejši dan,« je veselo pojasnila Rasema, ki ima za 66-letnega Petra samo lepe besede.

»Vse je tako, kot sem hotela: sposoben je za vse, nežen … Takega kot sem iskala, takega sem našla: Ima dobro hišo, lepo penzijo in kar je najbolj pomembno, dobro dušo.«

prejšnji članek
Sara Rutar zaročena, takole jo je presenetil dragi Dejan …
Svet slavnih
Sara Rutar zaročena, takole jo je presenetil dragi Dejan …
naslednji članek
Valentinovo: Romantična ljubezen na krožniku
Zdravje
Valentinovo: Romantična ljubezen na krožniku