profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modne superge, ki jih bomo nosile to pomlad

10. 2. 2022; 10.30
Avtor: Oglasno sporočilo
deichmann
Ravno pravi čas je, da začnete razmišljati, kakšne superge si boste izbrale za letošnjo spomladansko sezono.

 Superge so si utrle pot do srca mnogih vplivnic in znanih svetovnih osebnosti in dopolnjujejo praktično vsak stajling. Enako dobro se jih lahko nosi v ležernih športnih kombinacijah kot tudi tistih bolj elegantnih in drznih, ki jih tako rade izbiramo za posebne prilike. Izbor je zares velik, mi pa smo prav v Deichmannu našli odličen nabor vrhunskih, svetovno znanih modnih znamk, kot so Adidas, Puma, Fila, Nike, Bench in ostalih.

Športni videz s pridihom romantike za najbolj zaljubljeni dan v letu

Dan zaljubljenih je pred vrati. Ste ljubiteljice ležerno-športnega videza in si želite težko pričakovani zmenek ob tej priliki popestriti z novim parom supergic, ki bo še prav posebej navdušil in poudaril vaš izbrani stajling?

Trendi modeli ene najbolj priljubljenih blagovnih znamk Nike so v novi kolekciji na voljo v najrazličnejših barvah ter s poudarjenimi minimalističnimi elementi, ki bodo pridali piko na i. Vse tiste, ki prisegate na adidas, pa se boste razveselile mnogih klasično oblikovanih modelov z domiselno barvno poudarjenimi stranskimi črtami. Priznajmo, te črte nas spremljajo že skozi generacije in se jih kar ne moremo naveličati!

Izbirajte tudi med številnimi ostalimi modeli, ki so v celoti v rožnatih romantičnih odtenkih, ali pa imajo pastelno/rožnato poudarjene posamezne dele na obodu, ob strani ali na vrhu.

Zabavni in razigrani modeli priljubljene znamke Puma

Vse ljubiteljice športne obutve po celem svetu jih obožujejo, zlasti tiste, ki vedno sledijo trendom in vsako sezono pričakujejo novosti pri obliki in dizajnu priljubljene obutve. V Deichmannu lahko najdete zares širok izbor športnih copat za različne priložnosti Naj vas navdihnejo različne oblike in barvne kombinacije športne obutve Puma, ki jih lahko kombinirate čisto nav se!

Ne glede na to, ali je vaš priljubljeni stil minimalistični “court”, modeli z debelejšim podplatom “chunky” ali pa moderne, visoko kvalitetne superge za različne športe, športni copati znamke Puma vas ne bodo razočarali.

Brezčasni črni športni copati Bench

Odličen izbor za vse, ki so zaljubljeni v aktivni način življenja, pa tudi tiste, ki v vsakodnevnih kombinacijah želijo zadržati raven udobja in športne elegance. Blagovno znamko Bench odlikuje visoka kvaliteta, ki nudi stabilnost in močan, gotov korak, zato je primerna tako za športno udejstvovanje kot bolj rekreativno preživljanje časa v dvorani ali na prostem. Z veseljem jo pa tudi izberejo vsi tisti, ki jim je najbolj pri srcu udoben, ležerni stil oblačenja. Izberite črno barvo ali temnejši odtenek, ki ga boste zlahka kombinirale na vse. Za piko na i bodo pa poskrbeli minimalistični poudarki na robu ali vrhu športnega copata.

Dopolnite svoj videz z modnimi nahrbtniki

Trend nahrbtnikov v najrazličnejših oblikah in barvah nas je navduševal že preteklo sezono, sedaj pa je preplavil ves svet. Letos so v ospredju pastelne, nežne romantične barve, ki bodo še bolj poudarile vašo ženstvenost, širše naramnice bodo pa pripomogle k maksimalnemu udobju med nakupovanje, vsakodnevnimi opravki ali pa izletu v neznano.

Naj vas navduši Deichmannova odlična ponudba modnih, pa tudi športnih nahrbtnikov vrhunskih blagovnih znamk, s katerimi bo vsaka pot lepša in bolj praktična. Naj vam še namignemo, da se za Valentinovo, med 12.-14.2.2022, lahko v Deichmannu razvajate s kar 20% nižjo ceno še neznižanih nahrbtnikov in torbic.

Vabljeni v poslovalnice Deichmann po celi Sloveniji, ponudbo pa si lahko pogledate tudi na spletni strani www.deichmann.com

prejšnji članek
Ana Praznik:  Nič ni narobe, če kdaj rečeš tudi ne
Svet slavnih
Ana Praznik: Nič ni narobe, če kdaj rečeš tudi ne
naslednji članek
Anamarijo Lampič povsod spremlja njen srčni izbranec
Svet slavnih
Anamarijo Lampič povsod spremlja njen srčni izbranec