stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Pokažita svetu, da sta sorodni duši

3. 2. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
mobimania
Med vsemi milijardami ljudi sta se našla. Prav vidva. Sta edinstven par, morda najboljši daleč naokrog. Zdaj to lahko pokažeta ne le eden drugemu, pač pa vsemu svetu.

Valentin ima v starem slovenskem pregovoru ključ do korenin, saj se takrat začnejo nekatera opravila na vrtu in v vinogradih. V Beli krajini velja Valentinovo kot prvi pomladni dan in celo ptički naj bi se ženili. Na ta praznik ljubezni se odklene tudi marsikatero srce, saj si pari po vsem svetu izkazujejo naklonjenost s takšnimi in drugačnimi pozornostmi.

Par, ki se resnično ujame

Letos bodita izvirna. Drugačna. Podarita si ujemajoče ovitke za telefon! Na mobimania.si lahko izbirata med čudovitimi dizajni iz več kot 20 različnih kategorij. Sta umetniški duši ali ljubitelja živali? Bosta skupaj prepotovala svet?

Morda pa tisti poseben motiv, ki vaju oba povezuje, poznata samo vidva. Oblikujta čisto svoj unikaten ovitek, ki ga nima nihče drug na planetu! Preprosto, hitro in – edinstveno.

Ljubezen na dlani

Včasih smo fotografije svojih ljubljenih hranili v denarnici. Tako smo imeli občutek, da so vedno z nami. Zdaj pa jih imamo lahko še bližje, tako rekoč na dlani. Izberita priljubljeno fotografijo njega in nje in jih natisnita na ovitke za telefon! To je izviren način, da si še približata fotografijo svoje boljše polovice in jo s ponosom pokažeta drugim.

Najlepši trenutki naj se ne vtisnejo le v spomin …

Pravijo, da kadar se dva ljubita, ne gledata drug drugega, temveč gledata v isto smer. Odnos sestavljajo trenutki, ki smo jih preživeli skupaj ter občutki, ki so nas v teh trenutkih preplavili. Trenutki, ko smo skupaj zrli v prihodnost.

Se spominjata vseh vajinih trenutkov? Kdaj je vajina ljubezen še posebej gorela? Izberita najljubši spomin in ga ovekovečita na ovitku za telefon!

Ne le, da bosta tako imela ujemajoče ovitke, ampak bosta to povezanost dvignila na še višji nivo. Z veseljem se vsak dan spominjajta svojega poročnega dne, obletnice ali pa prvega zmenka. Izbira je popolnoma vajina!

Kako enostavno oblikovati svoj unikaten ovitek?

Odklikaj na mobimania.si in že danes ustvari čisto svoj neponovljiv ovitek za telefon. Povsem preprosto je:

  1. Izberi znamko in model svojega telefona.
  2. Naloži sliko.
  3. Po želji dodaj besedilo.

To je to, tvoj ovitek je oblikovan! Ne pozabi klikniti na gumb »DODAJ V KOŠARICO«. Če želiš oblikovati enak ovitek tudi za svojega partnerja, preprosto ponoviš postopek, le slike ni potrebno ponovno naložiti.

Bi ovitek in steklo kar BREZPLAČNO?

Sodeluj v nagradni igri na Facebooku ali Instagramu in si izberi ovitek z motivom po tvoji izbiri. Zraven seveda priložimo še brezplačno steklo, da boš popolnoma brez skrbi.

Bralkam portala njena.si pa ekskluzivno razkrivamo tudi KODO za popust! Če še pred Valentinovim naročiš karkoli na mobimania.si, ti koda VALENTIN20 prinaša kar 20% POPUST na celoten nakup!

Kdo je Mobimania?

Predstavljaj si srčno, družinsko podjetje, katerega strast so dodatki za mobilne telefone. To smo mi – Mobimania. Na prvo mesto postavljamo kakovost izdelkov in vseskozi smo pripravljeni svetovati ter pomagati. Naša misija je, da kupcem omogočimo izraziti sebe skozi trendovske dizajne in dodatke. Naši kakovostni ovitki za mobilne telefone predstavljajo vrhunsko zaščito brez kompromisa pri izgledu.

Obišči spletno trgovino mobimania.si ali pa nas pridi pogledat kar v Maribor na Gosposko ulico 21. Za vsa vprašanja smo na voljo tudi na info@mobimania.si ter na 051 651 200.

prejšnji članek
Miha Krušič: Trudil sem se rešiti razmerje
Svet slavnih
Miha Krušič: Trudil sem se rešiti razmerje
naslednji članek
Darja Gajšek 12 dni preživela brez moža
Svet slavnih
Darja Gajšek 12 dni preživela brez moža