Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miha Krušič: Trudil sem se rešiti razmerje

3. 2. 2022; 09.23
Avtor: K.M.
Ana Klašnja in Miha Krušič

Ana Klašnja foto: Šimen Zupančič

Mesece po razhodu z balerino in žirantko šova Slovenija ima talent Ano Klašnja je o koncu razmerja in deljenem skrbništvu javno spregovoril plesalec Miha Krušič.

Plesalec in koreograf je gostoval v sobotni oddaji Planet Vau, kjer je spregovoril predvsem o tem, kako zelo tiste dni, ko nista skupaj, pogreša sina Jašo. "Največji problem je prva dva dneva, ko Jaše ni, ko pride teden, ko ga peljem v vrtec in potem ga ni doma. Vmes sem začel vpeljevati to, da sem šel jaz po otroka in da je Ana pred treningom počivala. Ker nisem mogel zdržati, tudi zdaj ne morem. Sem vesel, da ima Ana tako službo, da ima veliko treningov, da lahko tudi v tednu, ki ni moj, vidim otroka. Otrok je del mene in z njim lahko delam vse," je novinarki Evi zaupal Miha in dodal, da tega nikomur ne privošči. Hkrati je dodal, da vsakemu, ki ima otroka, svetuje, da naj razmerje poskusi rešiti, ker situacija zagotovo ni pomirjujoča.  "Jaz sem se zelo trudil, a ni ratalo in sem moral sprejeti to odgovornost, da bom en teden imel otroka in en ne."

Preberite: Kako iz telesa izločiti toksine?
>>KLIKNITE TUKAJ<<

Dodal je še, da je veliko prejokal in da je šele po šestih mesecih doživel tisti večer, ko ni jokal, ker z njem ni bilo sina. Razložil pa je tudi, da sta z Ano zelo počasi pristopila do tega, da bo sin en teden pri enemu in drug teden pri drugemu. "En dan tu, en dan tam. Pa dva dneva, pa sem se jaz zadrževal v tistem stanovanju, pa mi ni bilo lahko, ampak za otroka vse in tudi Ana je to vedela in je to zelo podpirala."

prejšnji članek
Tjaša (Sanjski moški) ni več videti tako
Resničnostni šovi
Tjaša (Sanjski moški) ni več videti tako
naslednji članek
Pokažita svetu, da sta sorodni duši
Moda&Lepota
Pokažita svetu, da sta sorodni duši