pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Čas je za ples žovobarvnih modnih kombinacij!

9. 2. 2022; 01.00
Avtor: V.M.
stella-čebin

Stella Čebin foto: Osebni arhiv

Preženimo sivino z barvami in poživimo svet z živobarvnimi modnimi kombinacijami. Bodite drzne in samosvoje! Si upate?

Kaj pa, če se najbolje počutite v črnih oblačilih? Stilska svetovalka Stella Čebin opaža, da ženske pogosto skrivajo za temnimi odtenki. Dovolite, da vas s svojo sončno energijo premami, da tudi same garderobo poživite z barvami in modnimi kombinacijami, v katerih boste blestele, a se hkrati tudi dobro počutile.

Čas je, da se poslovimo od črnih oblačil. foto: Osebni arhiv

Stilska svetovalka Stella Čebin iz modne trgovinice Stellin Apparel

Vse bolj opažam, da so žive barve pri večini kar malce postavljene stranski tir. Že res, da je črna barva večna klasika, vendar imajo živobarvni odtenki vseeno nek poseben čar, se strinjaš? In veš kaj, leto 2022 je leto barv! Prevladovali bodo predvsem barvni kontrasti, kot so oranžna in zelena, pa roza in rumena, ki bodo čudovito poudarili tvojo razigranost.

Se ti zdi, da se vseeno ne moreš ločiti od črne barve? Tudi zate imam rešitev! Skombiniraj svojo najljubšo črno obleko z živobarvno ogrlico, zapestnico ali kakšnim drugim ljubim kosom nakita. Boš videla, kako presenečena boš nad rezultatom. Kar pogumno!

Stella Čebin foto: Osebni arhiv

Zapomni pa si, da nikoli, ampak res nikoli, ne bodo kar vsem pristajale povsem enake stvari. Nekaterim pristajajo široki kosi oblačil, drugim oprijeti, nekaterim daljši, spet drugim pa krajši. Vsako telo je edinstveno, tako kot tvoje in prav je, da nosiš tisto, v čemer se počutiš kar najbolje.

Kdo pravi, da je bluza zate preširoka ali preveč oprijeta? Pokombiniraj kose tako, da se boš v njih dobro počutila, hkrati pa se zavedaj, da nihče ni popoln. Pa naj bo dekle iz Instagrama v tvojih očeh še tako brezhibno, prav tako ima svoje lepotne nepopolnosti. In ravno to nas dela edinstvene in unikatne. Zato kar pogumno odprti omaro in ustvari kombinacijo, ki ti bo pričarala nasmeh na obraz.

Stella Čebin

Stella Čebin foto: os

prejšnji članek
IzdelkI s PalmovIm oljem niso ne zdrava ne trajnostna izbira
Zdravje
IzdelkI s PalmovIm oljem niso ne zdrava ne trajnostna izbira
naslednji članek
To so nominiranci za filmske nagrade oskar
Svet slavnih
To so nominiranci za filmske nagrade oskar