Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Za Mateja in Sentyo se je odvil poseben dogodek

15. 2. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
krst aurora

Sveti krst Aurore Riane foto: Domen Strupeh

Sentya Tiya Awbell in Matej Rokavec sta v nedeljo krstila sad ljubezni resničnostne oddaje Ljubezen po domače. Sveti krst trimesečne Aurore se je odvil v ožjem krogu.

Družina Mateja Rokavca in Sentye Tiye Awbell se je minulo nedeljo zbrala v cerkvi sv. Jurija na Izlakah, kjer se je odvil sveti krst dojenčice Aurore Riane. Morda niste zasledili, a deklica ima dve imeni - čeprav drugo ime Riana redkeje uporabljajo, pa ni nič manj pomembno, ravno nasprotno, saj ponazarja različico imena hčerkine zaveznice Svete Ane.

Sveti krst se je odvil v ožjem družinskem krogu, častitljivo vlogo krstnih boter pa sta prevzeli sestri Mateja in Sentye, kar junakoma romantične oddaje Ljubezen po domače zelo veliko pomeni.

Sveti krst Aurore Riane foto: Domen Strupeh

»Tako Matej kot jaz prihajava iz krščanske družine, tako da želiva v tem duhu vzgajati tudi najino deklico. Tudi sicer se skušamo ravnati po krščanskih vrednotah in jim slediti po svojih močeh. To življenje nas namreč izpopolnjuje, zato sva vesela in hvaležna staršem za takšno vzgojo, ki nama je hkrati nudila priložnost, da sva na svoji poti spoznavala globlji pomen krščanskega življenja,« je za njena.si pojasnila Sentya in nam še zaupala, da so se imeli v nedeljo zelo lepo, zlasti na cerkvenem obredu, ki ga je z glasbo popestrila kar vsa družina.

»Naše petje je na kitaro spremljala sestrična, ki vodi dva cerkvena zbora v drugi župniji. Jaz sem pripravila besedila pesmi za vse udeležence in moram reči, da sva bila oba z Matejem presenečena, kako zavzeto je pri tem sodelovala vsa družina.«

prejšnji članek
Kmetija: Karin klesti kilograme in navdušuje s preobrazbo
Resničnostni šovi
Kmetija: Karin klesti kilograme in navdušuje s preobrazbo
naslednji članek
Horoskop: Kaj vas čaka v ljubezni?
Horoskop
Horoskop: Kaj vas čaka v ljubezni?