sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po večletnem premoru se Dadi Daz vrača na sceno

14. 2. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Dadi Daz

Dadi Daz foto: Marko Vavpotič / M24.si

Po velikih uspehih, ki jih je s svojimi hiti nizal v 90-ih letih, se danes, na valentinovo, s skladbo Vračam se domov na sceno vrača legenda pop glasbe Dadi daz.

Kdo se ne spomni hitov, kot so Podoben sem zmaju, Srečen, Oprosti mi dekle in Mamin sin? Skladbe, s katerimi je Dadi Daz osvojil radijske postaje in postal en izmed najbolj priljubljenih pop izvajalcev tistega časa. S svojo odštekano pojavo in raskavim glasom je že takrat znal pritegniti veliko pozornosti, nič kaj čudno tako tudi ni, da so ga k sodelovanju klicali tudi tuji izvajalci. Po večletni pavzi se Dadi Daz vrača s povsem novo pop skladbo Vračam se domov, delo priznanega tekstopisca in glasbenika Roka Lunačka.

»Že dolgo sem si želel ponovno kaj izdati, a enostavno nisem imel prave skladbe, nesmiselno pa se mi je zdelo predstaviti z nečim, česar nisem čutil in posledično za tem tudi nisem stal. Mislim, da podobno razmišljajo vsi, ki se po daljših pavzah vračajo nazaj« nam je zaupal Dadi Daz in dodal, da se je vse spremenilo, ko je prvič slišal novo pesem. »Prejel sem klic prijateljev, s katerimi sem nekoč že uspešno sodeloval. Povedali so mi, da imajo pesem, ki je po njihovo zame kot naročena in ker sem vedel, da me dobro poznajo, sem jim tudi zaupal. Dobili smo se in ko sem jo prvič slišal, je bilo to to. Imeli so prav. Začutil sem jo in vedel, da lahko preko nje ljudem dam veliko. Ne morem namreč peti o nečem, česar nisem nikoli izkusil. V tej skladbi mislim da se bodo našli vsi.«

prejšnji članek
Jasna Kuljaj si išče novega
Svet slavnih
Jasna Kuljaj si išče novega
naslednji članek
Ne boste verjeli, s kom si je princ Harry ogledal Super Bowl
Svet slavnih
Ne boste verjeli, s kom si je princ Harry ogledal Super Bowl