franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrivamo največjo zanimivost letošnjega šova MasterChef

16. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
sodniki

Bine, Luka in Karim foto: POP TV, edit: njena.si

Kamere 8. sezone šova MasterChef so zabrnele konec januarja, naši slavni sodniki pa so že lahko spoznali nove kuharske junake. Imamo letos med novinci koga posebej zanimivega? Katera zanimivost o tekmovalcih bo zaznamovala letošnjo bitko za glavno nagrado?

»Tudi letos je kar nekaj zanimivih tekmovalcev. Predvsem so tekmovalci zelo mladi, kar me navdušuje. Moram priznati, da v 8. sezoni načeloma jemo dobro,« je za njena.si pojasnil Luka Jezeršek, ki se mu pri radosti nad svežino v šovu pridružuje tudi Karim Merdjadi: »Vesel sem, da so v letošnji sezoni mladi tekmovalci. To nakazuje, da mladi vedno bolj spremljajo kulinariko, se kulinarično izobražujejo in s tem dvigajo kulinarično kulturo.«

Lansko sezono so nas izjemno prijetno presenetili prijateljski odnosi med tekmovalci. Lepo jih je bilo spremljati. Kaj pa se obeta letos?  »Preteklo sezono so bili tekmovalci med seboj resnično povezani. Kar je lepo. V tej sezoni je še nekoliko prezgodaj, da bi lahko ocenil, v katero smer se bodo razvili njihovi odnosi,« razmišlja Luka in zaključi, da se mu zdijo za enkrat tekmovalci zelo prijetni.

prejšnji članek
Tadejo Brankovič je rak spremenil, a ji z lic ni izbrisal nasmeha
Svet slavnih
Tadejo Brankovič je rak spremenil, a ji z lic ni izbrisal nasmeha
naslednji članek
Ljubezen po domače: Vojkovemu razočaranju sledilo modro spoznanje
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Vojkovemu razočaranju sledilo modro spoznanje