nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Odličen čas je za okrepitev poslovnih odnosov

7. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odlično obdobje, ko boste čutili strast do vsega. Imeli boste magnetni privlak ter dosegli vse. Napredovanje je blizu, samo uredite se in ustvarite red okoli sebe.

Bik
Ne razburjajte se, temveč se usmerite v svoj preporod. Vse morate postaviti na novo, predvsem filozofijo življenja. Ne pozabite na red tudi v svojem odnosu do telesa.

Dvojčka
Zadovoljni boste, saj se že kažejo rezultati preteklega dela. Preveč boste direktni z besedami, kar vam bodo pri pravih ljudeh prineslo rezultate, sicer pa težave.

Rak
Gostobesedni boste in iskali možnosti za druženje, pa čeprav skozi službena sodelovanja. Pazljivo, da si ne povzročite težav in še slabega počutja za povrhu.

Lev
Skozi počutje boste dojemali moč vpliva drugih na vas. Zadovoljni boste s spoznanji, ne glede na to, da jih ne boste imeli s kom deliti. Optimistični boste v sodelovanju.

Devica
Sreča vam bo naklonjena. Čutili boste, da prihaja novo obdobje, v katerem boste lahko začeli uresničevati odlične načrte še iz preteklosti. Zato boste strogi do sebe.



Tehtnica
Sreča se vam bo nasmehnila skozi kreativne preboje in uspelo vam bo narediti številne spremembe pri delu- Tako boste uspešni in se lažje odločili za daljšo pot.

Škorpijon
Ne zamudite priložnosti za vzpostavitev strasti v dvoje ter ustvarjanju sreče. Velike spremembe se lahko zgodijo v ljubezni in poslovni sreči, če si boste le dovolili slišati.

Strelec
Odličen čas je za okrepitev poslovnih odnosov, pa tudi za vzpostavitev svojega optimalnega stanja za svoje dobro počutje in fizično kondicijo. Želeli boste blesteti.

Kozorog
Vse, kar ste načrtovali, se vam bo postavilo na glavo. Nenadna kreativnost, pa tudi vplivi strastnih ljudi vas lahko zamaje. Predajte se ljubezni in iskrenosti v vsem.

Vodnar
Sproščeni, a delovni boste. Kljub številnim zadevam, ki jih morate urediti, boste srečni, saj se bo vse postavljalo tako, kot si želite. Ustvarjali boste dober red v vsem.

Ribi


Narava in ljubezen vas bosta sproščali in prišle bodo številne kreativne ideje, ki bodo prinesle veliko poslovnega uspeha, pa tudi dobro počutje. Ne pozabite na bližnje.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Ana razkrila, zakaj je pobegnila
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Ana razkrila, zakaj je pobegnila
naslednji članek
Boris Cavazza po padcu v bolnišnici
Svet slavnih
Boris Cavazza po padcu v bolnišnici
#obraziavenija
obraziavenija