državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Usoda vas bo postavila v ospredje

6. 3. 2022; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Občutljivi boste na vse, kar bo prihajalo na pot. Pri tem boste čutili, da se preveč vznemirjate zaradi prijateljev in javnosti, na kar nimate vpliva. Posvetite se sebi.

Bik
Prijateljstvo vas bo razveseljevalo, a le, če boste dovolili drugim, da so takšni, kot so. Največ optimizma in pomoči boste namreč dobili od dobromislečih in iskrenih ljudi.

Dvojčka
Vse se bo spreminjalo in prevetrili boste način razmišljanja. Preglejte, katere misli vam služijo, katere vas potegnejo nazaj v preteklost. Daljša pot vas bo razbremenila.

Rak
Lepe novosti vas bodo pokazale svetu na boljši način, kot bi sami izbrali. Zato sledite intuiciji in se ne bojujte s sabo ter ne skrivajte želja, pa čeprav si hitro premislite.

Lev
Usoda vas bo čustveno spodbodla, da se boste lotili dobrih sprememb in se odprli optimizmu brez osnove. Dobra volja vas bo vodila, da boste vseeno napredovali.

Devica
Imeli boste željo po spremembi, a boste preveč čustveni, da bi vse sami izpeljali. Zaprosili boste prijatelje in javnost za pomoč, a vseeno boste delo morali opraviti.



Tehtnica
Srečni boste doma, kjer boste našli harmonijo in se predali kreativnemu počitku. Zdelo se vam bo, da zapravljate čas, a se boste sprostili telo in psiho za nove uspehe.

Škorpijon
Strastni boste in zaverovani vase ter svoj magnetičen vpliv, ki vas tudi tokrat ne bo pustil na cedilu. V strasti boste doživeli nekatere prebliske, ki vas bodo prebudili.

Strelec
Usoda vas bo postavila v ospredje in žareli boste v vsem, česar se boste lotili. Bodite sodelujoči in na prevzemajte nase stvari, za katere ne veste, kako se bodo odvijale.

Kozorog
Želeli si boste miru, predvsem v odnosih, a vam ne bo šlo najboljše. Preteklost vas bo preganjala in se ne boste mogli sprostiti. Strast, ki živi v vas bi se lahko realizirala.

Vodnar
Danes v vaše znamenje vstopata oba planeta strasti: Mars in Venera ter vam aktivirata odlično strastno energijo, ki bo poživila vsa področja vašega življenja.

Ribi


Življenje vas bo podpiralo in če boste optimistično sledili, boste pridobili veliko darov in odkrili nove kvalitete v sebi. Srečni boste, saj vam bo vse šlo dobro od rok.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Ines življenje naložilo težke preizkušnje
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ines življenje naložilo težke preizkušnje
naslednji članek
Manca Košir tokrat o tišini
Svet slavnih
Manca Košir tokrat o tišini