sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Ines življenje naložilo težke preizkušnje

6. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
vidovic

Ines Vidovič foto: VOYO

Ines Vidovič, ki jo spremljamo na posestvu Jureta Strune, žal v življenju ni imela sreče. Ali morda iskrico upanja prižiga splet okoliščin, zaradi katerih se je znašla pred kamerami šova Ljubezen po domače?

Ines Vidovič je vedro, a malce zadržano dekle, ki jo je Jure Struna povabil na svoje konjeniško posestvo Prebil. Kot nam je zaupala, prihaja iz Podlehnika, po poklicu pa je natakarica. »Delam v gostinstvu, kar mi ustreza, saj sem družabna in rada delam z ljudmi,« pojasnjuje ljubiteljica živali, ki v prostem času rada uživa v naravi, pleše in rola.

Brez tega ne morete v letošnjo pomlad! Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<

Kaj pa ljubezen? Na tem področju doslej žal ni imela sreče. »V življenju sem marsikaj prestala, verjetno zaradi tega, ker sem predobra in preveč naivna. Morda je to razlog, da sem doživela več slabih, kot pa dobrih stvari,« nam zaupa sogovornica, ki pa je težke preizkušnje niso zagrenile, saj si kljub vsemu prizadeva pomagati ljudem okoli sebe.

Kako pa se je znašla v šovu? »V šov me je prijavila kolegica, kar tako, za šalo. Mislila sem, da iz tega ne bo nič, ampak je uspelo, za kar sem zelo vesela, saj je za menoj ena nova preizkušnja,« še pove Ines, ki je z nekaterimi akterji še vedno v prijateljskem odnosu.

prejšnji članek
Gojmir Lešnjak - Gojc: Bolezen je terjala svoj davek
Svet slavnih
Gojmir Lešnjak - Gojc: Bolezen je terjala svoj davek
naslednji članek
Horoskop: Usoda vas bo postavila v ospredje
Horoskop
Horoskop: Usoda vas bo postavila v ospredje