mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To so trendi obutve za pomlad in poletje 2022

4. 3. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
001184-90
Dolga in mrzla zima se počasi poslavlja in čas je, da se ozremo po trendih obutve, v katerih bomo zakorakali v pomlad in poletje 2022.

Kakšne superge, kakšni mokasini, sandali in natikači, kakšni podplati, materiali in katere barve čevljev bodo to pomlad in poletje “in”? Ženska obutev ni bila še nikoli tako lepa, predvsem pa tako raznolika, saj ne bo manjkalo netov, kamnov in kristalov, “šnol“ in “ketnic“.

Vabimo vas, da se skupaj z nami sprehodite po trendih obutve za prihajajočo sezono, saj bomo v trgovinah Mass in spletni trgovini mass.si poskrbeli, da bodo kraljevali tudi na naših ulicah.

Zapomnite si besedo “neutrals”

“Neutrals“ so barve, ki se ujemajo z vsem. Izbirale bomo lahko med belo, bež, zlato, srebrno, mint, pastelnimi barvami, “baby blue”, “baby pink”, “rose gold”, vojaško zeleno, velik hit bo letošnja novost, “cognac” barva, na sceni pa še vedno ostaja monokromatska obutev.

Robustne superge so vedno lepše

Tudi letos ne bo šlo brez superg. Kaj bo najbolj “in“? Ravne platforme, monocrome – večna črna, obvezna bela, priljubljena “dust pink“ in dobro znani pasteli bodo še naprej nepogrešljivi. V pomlad se bomo prebudile s supergami, ki bodo “multi color“: pisane, barvne in živahne z drznimi kombinacijami vzorcev. Naj vam zaupamo, da so “skate“ podplati še vedno “in“. Dobra novica je tudi, da so tako imenovani robustni “ugly sneakersi“ vse lepši in zelo vroči tudi v tej sezoni.

Čudoviti mokasini

Zimski trend, ki se bo spremenil tudi v pomladnega in poletnega, so čudoviti mokasini. Obvezno si umislite par, če ga še nimate. Izbirale boste lahko med takšnimi, ki imajo robustni podplat ali pa se boste po obveznostih podale na elegantnih, seksi in tankih podplatkih. Spredaj vas bodo navduševali okrogli in kvadratni zaključki. To je obutev, ki je ne smete spregledati na mass.si. Kombinirale jih boste lahko na kratka karo krila, ki bodo spet trend, dodajte le blazer in blestele boste.

Vračajo se cokle!

Vse imamo rade natikače, a nič več ni tako, kot je bilo! Tanek ali robusten podplat? Tanka, debela ali kvadratna peta? Za vse okuse, vse stile in vse priložnosti. Vračajo se tudi “coklci“, in dejstvo je, da v trendu ostajajo “fashion šlape“. Kombinirate jih lahko na športen videz za čez dan ali se poigrate z elegantnimi kombinacijami za obisk mesta zvečer. Obvezno pa je zraven še mini krilo, katerega material, barva ali vzorec niso pomembni.

Elegantni in robustni sandali

Še nekaj vročega: sandali! Elegantna različica na petki in tankem podplatu za v službo ali bolj robustna različica na platformah za potep po mestu ali obali. Vse različice so udobne in primerne za vaš najljubši “outfit“. Vse, ki prisegate na visoke petke, pa uživajte, kajti spletna trgovina mass.si vas bo to sezono razvajala.

Prihajajo nove blagovne znamke!

V trgovinah Mass vas bomo pocrkljali tudi z novimi blagovnimi znamkami obutve za pomlad in poletje 2022. Razveselili vas bomo z znamkami PEPE JEANS, GABOR in INBLU, Dr. Martens pa ne bodo več samo bulerji, v naše trgovine prihajajo tudi sandali te legendarne znamke čevljev.

prejšnji članek
Ženin Andraž že prej akter šova in finalist izbora Mister Slovenije
Resničnostni šovi
Ženin Andraž že prej akter šova in finalist izbora Mister Slovenije
naslednji članek
Dunja iz Ljubezni na vasi: Daniel mi je od začetka lagal
Resničnostni šovi
Dunja iz Ljubezni na vasi: Daniel mi je od začetka lagal