nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Spoznanje o Saneli vas bo navdušilo

3. 3. 2022; 06.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Sanela foto: Planet TV

Bo snovalcem eksperimenta uspelo združiti dva povsem različna svetova iz katerih prihajata Andraž in Sanela? Spoznajte cenjeno strokovnjakinjo z velikim srcem …

Sanela je mlada ženska, ki z zanimanjem odkriva svet, raziskuje in pogumno sprejema izzive, ki jih premaguje s pozitivno naravnanostjo in prijaznim odnosom do vsega, kar jo obdaja. 27-letnica je nekoliko previdna pri odnosih z ljudmi, ima čisto srce ter da jo spremlja vera v dobro, pa ste že lahko ugotovili v prvih epizodah novega televizijskega eksperimenta Poroka na prvi pogled.

Želite zmanjšati svoj apetit? Kako? Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Sanela foto: Planet TV

Njena velika radost je psička Ajša, življenje pa ji bogati tudi veliko navdušenje nad kitajskim jezikom in kulturo. Magistrica sinologije ima za seboj kvalitetno izobraževanje, svoje znanje pa deli kot ustanoviteljica Sveta Kitajske in kitajskega jezika.

»Magistrirala sem leta 2019 na Filozofski fakulteti v Ljubljani, ter se v času tamkajšnjega študija dodatno izobraževala dve leti in pol v Wuhanu, na Central China Normal University, ter pol leta  v Kunmingu na Yunnan University. Poleg teh štirih študijskih obiskov (tri v Wuhan in en v Kunming) na Kitajskem, sem tja odpotovala še šestkrat. Od tega sem se enkrat udeležila mednarodnega tekmovanja v znanju kitajščine Mostovi kitajščine (Hanyu qiao 汉语桥), kjer sem nastopila v vlogi slovenske predstavnice.Poleg tega sem svoje znanje kitajskega jezika dokazala leta 2018 z uspešno opravljenim HSK 6. To je mednarodni izpit iz kitajskega jezika na najvišji ravni,« je Sanela strnila v opis na spletni strani, kjer objavlja zanimivosti o Kitajski in ponuja storitve izvajanja tečajev kitajskega jezika.

Sanela in Andraž

Sanela in Andraž foto: Planet TV

prejšnji članek
Špela Močnik s Kostarike na sneg
Svet slavnih
Špela Močnik s Kostarike na sneg
naslednji članek
Ranko Babić razkril, da ni poročen
Svet slavnih
Ranko Babić razkril, da ni poročen
#obraziavenija
obraziavenija