stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Sprostite svoja pričakovanja

21. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Pomlad vam prinaša možnosti za dobro življenje in nujne spremembe. Priznajte si občutljivost in ne bežite od svojih slabosti. Tako boste veliko bolj zadovoljni s sabo.

Bik
Sprostite svoja pričakovanja in se naučite dogovarjati o vsem, kar vam je pomembno. S trmo in nestrpnostjo boste zapravili najlepše odnose z ljudi, ki vas imajo radi.

Dvojčka
Čustva bodo prišla v ospredje in vizija življenja se bo začela realizirati. Presenečeni in hvaležni boste zaradi podpore, ki jo boste doživeli od prijateljev in okolice.

Rak
Ne upirajte se tistim, ki vam želijo dobro, prisluhnite jim. To vam bo okrepilo sproščenost, da boste lahko zaprosili za pomoč takrat, ko bo delo to zahtevalo.

Lev
Ljubezen vam bo vse bolj pomembna. Spoznavali boste svojo moč in magnetizem. Partnerstvo vam bo pomembno, a boste sočasno občutljivi na kritike in slabo voljo.

Devica
Presenečeni boste nad svojo sproščenostjo. Začeli boste ceniti iskrenost in humor. Več časa boste posvetili odnosom, kar bo odločilno za poslovne spremembe.



Tehtnica
Osvobojeni boste predstav o tem, kako bi morali slediti drugim. Ne bo vam žal časa, ki ga boste posvetili sebi in stvarem, ki vas veselijo. Pripravite se na spremembe.

Škorpijon
Močni boste v čutenju, na kar bodo bližnji odreagirali. To vas bo presenetilo v dobro, a bo žal enako tudi v drugo smer in se bodo odmikali, ko ne boste najboljše volje.

Strelec
Odlično počutje bo sledilo dobrim dogodkom in druženju. Lahko, da boste želeli hitre spremembe, a ne bo šlo tako hitro. Zato boste opustili načrte in se prilagodili okolici.

Kozorog
Strahovi bodo imeli svojo vlogo in poskušali boste predati odgovornost, samo da bi se sami lahko odmaknili od novosti. Odgovornost zase bo tako slej ko prej potrebna.

Vodnar
Odlično vam bo šlo, kar vam bo okrepilo samozavest. Z rednim delom boste vse uredili, še posebej, če ne boste posegali v načrte drugih in zahtevali prednost v vsem.

Ribi


Bodite pozorni na telo in dobro počutje, saj boste tako delovali z optimalno podporo, ki vam jo zvezde nudijo. Skozi sodelovanje boste odkrili, kaj si želite in začeli na novo.

prejšnji članek
Andraž Uhan: Pripeljali so mu dekle, ki jo je že poznal
Svet slavnih
Andraž Uhan: Pripeljali so mu dekle, ki jo je že poznal
naslednji članek
Poljub Roka Piletiča in Nike Zorjan ujet na kamero
Resničnostni šovi
Poljub Roka Piletiča in Nike Zorjan ujet na kamero