državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Naj vaše odločitve ne izvirajo iz trme

18. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
znamenja

horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Vaš magnetizem vas bo odpiral še večje uspehe. Številni stari prijatelji se bodo spomnili na vas in vas presenetili ter vam pomagali pri projektih, ki jih želite izpeljati.

Bik
Notranji mir bo prišel s sledenjem svoji intuiciji, preko katere boste lahko dobro uredili številne stvari. Zato bodite povezani s sabo in se ne odločajte iz trme.

Dvojčka
Karkoli ste se namenili narediti, vam bo uspelo vam, zato ne omahujte. Srečo boste našli in ohranili, če se boste vsak dan vsaj malo odmaknili od pritiska javnosti.

Rak
Današnja polna luna vam pomaga stabilizirati vse, kar želite. Izogibajte se alkohola, tudi cigaret in drugih substanc, ki vam zmedejo energijski pretok in vas ustavijo.

Lev
Ne spreglejte srečnih možnosti za dobre projekte, ki vam bodo prinesli dobre finančne rezultate, sočasno pa vas popolnoma sprostili tudi za osebno življenje.

Devica
Če imate razčiščene stvari, kaj si želite, bo vse šlo kot po maslu. Zato samo sodelujte in sledite svojim optimalnim ciljem, saj vas bo že samo dogajanje nadvse osrečilo.



Tehtnica
Srečni boste, ko boste spoznali in sprejeli dejstvo po boljši organiziranosti, pa čeprav vam bo že tako dobro šlo. A bolj kot boste urejeni, večjo svobodo boste doživljali.

Škorpijon
Če iščete pravo zaposlitev, je sedaj čas prav za tovrstne uspehe. Sreča vam bo naklonjena in bolj kot boste iskreni, več jo boste sprejemali. Iskrenost bo spontana.

Strelec
Ideje in navdih vas bo podpiral in v javnosti boste imeli sanjske odzive, ki vas bodo postavili v bok najboljšim. Srečni boste in komunikativni, zato boste osrečili mnoge.

Kozorog
Ob današnji polni luni je dobro, da res razmislite, kaj želite, pa boste jutri praznovali Jožefovo že na nov način. Pogum za življenje je tisto, ki vam je do sedaj manjkal.

Vodnar
Skozi sodelovanje boste dosegli več kot sami. Zato poskrbite za kondicijo v psihi predvsem na način, da ne sprejemate odgovornosti za druge. Redno jejte vitamine.

Ribi


Lahko, da boste dobili odlične projekte, ne samo za izpeljati, temveč boste za to financirani in vam vse to lahko prinese lepo bogastvo. Srečni boste in komunikativni.

prejšnji članek
Klepet s Tanjo: Iz obupa skočila v globino in preživela
Resničnostni šovi
Klepet s Tanjo: Iz obupa skočila v globino in preživela
naslednji članek
Kateri izvajalci bodo nastopili na podelitvi grammyjev?
Svet slavnih
Kateri izvajalci bodo nastopili na podelitvi grammyjev?