Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Naredite čistko v vašem domu

17. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Vsi vam bodo govorili, kako ste lahko srečni, a vam bo samo pomembno, da imate vsak dan vsaj malo miru. Preveč boste zaznavali vse v okolici, da bi se lahko sprostili.

Bik
Večji razmislek bo potreben, zato lahko, da boste slabo spali in ves čas razmišljali o temah, ki vas bodo bremenile. Omejitve bodo vidne in potrebne bodo spremembe.

Dvojčka
Dobri načrti se bodo vse bolj bližali realizaciji in zadovoljni boste z dogajanjem, a se boste morali sprostiti glede financ in začeti iskati dodaten zaslužek za spremembe.

Rak
Dovolite si optimalno doživeti sebe in temu občutku potem slediti. To vas bo osrečilo, da boste lahko sledili vsem dogovorom in res opustili težko preteklost.


Lev
Sprejmite navdih in izziv za realizacijo nekaterih stvari, ki so nujno potrebne. Na polno boste zaposleni z zadevami v javnosti. Vpeljevali boste posel v širši krog.

Devica
Lahko, da vas bo preteklost preveč zajela, zato hitro reagirajte ter si s tem okrepite dobro počutje ter predvsem razrešite stvari in odnose za nazaj. Ponosni boste nase.

Tehtnica
Naredite čistko v vašem domu ter v vseh fizičnih stvareh, se vam bo to dobro poznalo na vašem zdravju. Usoda vas bo jasno vodila, da ne bo dvomov in odprtih stvari.

Škorpijon
Ne bežite od odgovornosti v odnosih. Sprejmite dogajanje in s tem tudi vrsto rešitev.
Sreča vas bo podpirala tudi v službi in poslu, kjer boste dosegali odlične rezultate.



Strelec
Lahko, da boste sodelovali z družbo za pomoč živalim, naravi ali v kakšni humanitarni akciji. Povsod boste imeli velik uspeh. Dojeli boste, kje so vaše srčne šibke točke.

Kozorog
Materialne spremembe bodo posledica vaših osebnih sprememb in lahko, da se bo kar naenkrat vse uredilo. Vse pa je odvisno od tega, ali si boste upali stopiti naprej.

Vodnar
Lahko, da bo bolj stresno v službi, zato je dobro, da poskrbite, da se znate sprostiti in v družbi zares hitro umiriti. Na ta način boste izpeljali številne najboljše projekte.

Ribi
Povsod boste uspešni. In prav preko tega boste dojeli, kje ste šibki in se morate okrepiti, če želite svoj posel ali vpliv navzven še naprej razvijati ali stabilizirati.

prejšnji članek
Ples in masaže: S čim se ukvarja Kate?
Resničnostni šovi
Ples in masaže: S čim se ukvarja Kate?
naslednji članek
Tako velika je že hči Toma Cruise in Katie Holmes
Svet slavnih
Tako velika je že hči Toma Cruise in Katie Holmes
#obraziavenija
obraziavenija