Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ples in masaže: S čim se ukvarja Kate?

17. 3. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
kate-balon

Kate je lastnica masažnega salona Salon Aura Kate - Diva foto: Planet TV

Na spletu so se pojavila namigovanja, da se akterka eksperimenta Poroka na prvi pogled, Kate Balon, ukvarja z erotično masažo in eksotičnimi plesi. Kakšna pa je resnica? Preverimo …

Kate se v teh dneh sooča s posledicami škodoželjnih govoric, prejema namreč povpraševanja po erotičnih masažah. Čeprav so se v njenem masažnem salonu v Ljubljani močno povečala klasična naročila, pa nespodobnih namigovanj ne tolerira, saj se ji zdijo strogo nesprejemljiva.

Že veste, kako izbrati modne in hkrati udobne ženske čevlje? Preverite >>TUKAJ<<.

In kakšne storitve nudi v salonu Aura Kate Diva? Vse od nege obraza, refleksoterapije stopal, do maderoterapije in anticelulitnega tretmaja pa do blagodejnih in terapevtskih masaž z raznolikimi tehnikami. Kot nam je pojasnila, svoje delo jemlje zelo resno, v veliko osebno zadovoljstvo pa ji je tudi to, da lahko s pomočjo masažnih tehnik pomaga strankam, ki jih pestijo bolečine in druge zdravstvene nevšečnosti.

Kate v svojem masažnem salonu, kjer uresničuje svoje poslanstvo. foto: Osebni arhiv

Kaj pa namigovanja o eksotičnem plesu? Ne, Kate seveda ne skriva nikakršnih nespodobnih aktivnosti, je pa res, da ji veliko pomeni glasba in da zelo uživa v plesu. »Ples me spremlja od malih nog, kadar je priložnost zelo rada zamigam. Trenirala sem gimnastiko, ritem in gibčnost sta del mene. Nikoli pa se nisem ukvarjala s plesom v barih in klubih, kar predvidevajo nekateri, ki me sploh ne poznajo,« je pojasnila Kate, ki smo jo ravno ujeli med sestavljanjem ponudbe paketov za negovalne tretmaje.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Milan preživel hudo nesrečo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Milan preživel hudo nesrečo
naslednji članek
Horoskop: Naredite čistko v vašem domu
Horoskop
Horoskop: Naredite čistko v vašem domu