nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Preveč krivde čutite za vso preteklost

16. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_napoved

Zvezde pravijo, da se vam obeta ... foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Partnerstvo bo malo na stranskem tiru, saj ne bo časa za vse. Pazljivo pa, da vas iskrice strasti ne vodijo stran od doma in si do konca ne zakomplicirate življenje.

Bik
Pogovorite se z domačimi, preden jih zaradi kariere odpeljete na drug konec sveta ali jim popolnoma spremenite način življenja. Doma boste močni, če boste sodelovali.

Dvojčka  
Uspelo vam bo zadihati v strasti in začeti razmišljati o ljubezni. Če ste slabo spali, je smiselno, da pred spanjem meditirate ali pa si privoščite kakšno masažo za sprostitev.

Rak
Odličen dan, ko lahko vse prenovite in se regenerirate tako fizično kot psihično. Imeli boste moč samozdravljenja, če se boste umirili in sprostili preteklost in stara čustva.

Lev
Odlično se boste počutili, če boste sledili intuiciji in se pravočasno odmaknili od tistih, ki vas utrujajo. Sledite optimizmu tako v osebnem, kot poslovnem življenju.

Devica
Če se boste usmerili v ljubezen in odnose, boste na tem področju dosegli večje uspehe. Če si želite otrok, je sedaj pravi čas za to, sicer pa je dobro malo popaziti.



Tehtnica
Koristno bo, da se končno že odločite in se reorganizirate, saj bo to osnova za pozitivne spremembe, predvsem pa za osvoboditev skrbi in bremen, ki vas tiščijo.

Škorpijon
Če ste v preteklosti imeli zdravstvene težave, se bodo sedaj stvari prav dobro uredile. Pri tem bo nadvse pomembno, da se ne skrivate pred bližnjimi ali sodelavci.

Strelec
Z vsemi boste prijazni, kar lahko, da bodo nekateri nepravilno razumeli in vas zatožili partnerju. A to vas ne bo bremenilo, saj vas bo ves čas spremljalo odlično počutje.

Kozorog
Usoda vas bo podpirala in sočasno zahtevala pomembne odločitve. Ne boste se več mogli skrivati pred življenjem. Preveč krivde čutite za vso preteklost, sprostite se.

Vodnar
Obvezno najdite čas zase, za počitek in meditacijo, pa tudi za fizično sproščanje z masažo ali plavanjem... Najboljše je, da to organizirate takoj po zaključku službe.

Ribi


Bolj kot boste opuščali navezave na preteklost, bolj se bo krepilo vaše dobro počutje. Nekatere spremembe v zdravju vas bodo osrečile in hitreje boste reagirali v dobro.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Dekleti po šovu zaživeli skupaj
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Dekleti po šovu zaživeli skupaj
naslednji članek
Rolling Stonesi prihajajo v Evropo
Svet slavnih
Rolling Stonesi prihajajo v Evropo
#nasazenazenska
nasazenazenska