nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Dramatično dogajanje vas bo presenetilo

14. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Sprostitev in regeneracija vam bo potrebna. Končno se boste odločili poskrbeti tudi zase. To vam bo zelo koristilo. Imeli boste čas razmisliti o svobodi, ki si jo želite.

Bik
Dramatično dogajanje vas bo presenetilo in ne boste se najbolj znašli v vsem, kar ste sami zakuhali. Ne odpirajte več preteklosti, saj se nimate časa bojevati v prazno.

Dvojčka
Hrepeneli boste po spremembah na dolgi rok. Čustva vas bodo zajela in želeli se boste pogovoriti. Presenečeni in srečni boste, kako hitro se bodo pokazale rešitve.

Rak
Vse se bo postavljalo tako, kot ste si zamišljali, vam pa bo zmanjkalo motivacije oz. poguma. Želeli boste, da vas okolica bodri in sodeluje pri vaših projektih, a jih boste podzavestno odrivali stran in iskali še več pozornosti, a naredili boste pravo zmedo.



Lev
Usoda vas bo podprla v hrepenenjih. Sreča vas bo zajela in to vam bo dovolj za sodelovanje. Marsikaj vam ne bo jasno, a se boste na polno predali sreči in ljubezni.

Devica
Veliko stvari se vam bo razjasnilo, če boste slišali čustva. Pokličite vse tiste, ki vam hodijo v misli in si dovolite, da se uredijo vaša najlepša čustva na dolgi rok. Ne hitite.

Tehtnica
Jasno vam bo, da stara pot ni več za vas, a ne bo časa za nov način delovanja. Zato boste zaključili z manj pomembnimi stvarmi in pridobili za vas dragoceno svobodo. +

Škorpijon


Strast vas bo prisilila v regeneracijo. Ker pa boste želeli narediti dober vtis na simpatije ali partnerja, se boste potrudili. Pazite, da ne pretiravate s fizičnimi napori.

Strelec
Ponosni boste nase in preveč poudarjali svoje zasluge ter pozabili na bližnje. Ne boste opazili njihove žalosti, zato se boste morali kasneje opravičiti in razložiti vse.

Kozorog
Dramatični pristopi ne bodo dovolj, zato boste morali postaviti sebe na prvo mesto, potem pa ostalim iskreno priznati njihovo mesto. O vsem se iskreno pogovorite.

Vodnar
Precej dela ste si nakopali na vseh frontah in prepozno spoznali, da imate vi vse niti v rokah. Nikakor vam ne bo uspelo sočasno dobro organizirati dela doma in v službi.


Ribi
Usoda vam želi pokazati, da se lahko svari postavijo v drugačno, bolj pozitivno luč. Zato se ne upirajte spremembam, temveč dovolite, da se vse zgodi brez kontrole.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi:  Sta se Marijana in Jack poročila?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Sta se Marijana in Jack poročila?
naslednji članek
Dolly Parton uresničila še ene sanje
Svet slavnih
Dolly Parton uresničila še ene sanje