zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Usoda vas bo potegnila iz cone udobja

12. 3. 2022; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Usoda vas bo potegnila iz cone udobja. Zadišala vam bo svoboda, zato boste razmišljali, kaj vas še veže na preteklosti. Z bližnjimi nujno najdite skupne cilje.

Bik
Strast vas bo aktivirala in možnosti za skok čez plot bodo velike. Če ne boste previdni, vam bo življenje pripravilo presenečenje in vse boste morali postavljati na novo.

Dvojčka
Polni boste navdušenja in optimizma, kar vas bo naredilo vplivne v javnosti. Karkoli boste počeli, vam bo v tem času dobro steklo in praznovali boste uspeh s prijatelji.

Rak
Imeli boste številne načrte, ki boste zaradi prijateljev in dogajanja v okolici opustili. Tolažili boste bližnje, prestavljali delo ter se družili, ki vas bo spravljalo v dobro voljo.

Lev
Če boste čustveno sproščeni, boste dosegli veliko podporo javnosti ter pridobili poslovno karizmo, ki vam bo prinesla velike uspehe. Ne branite se ljubezni.

Devica
Ponosni boste nase in se veselili magnetnega učinka, ki ga imate na druge, predvsem na nasprotni spol. Lahko, da se boste zapletli v preteke odnose, kar vam bo v užitek.



Tehtnica
Dinamični boste in vaša znanja vam bodo še kako prišla prav. Lahko boste nekatere stvari uredili na novo ter se povezali v službi ali okolju, kjer boste prosperirali.

Škorpijon
Imeli boste močan magnetizem, s katerim boste postali center dogajanja in sprememb. Če boste želeli materialne spremembe, boste morali stopiti v ospredje.

Strelec
Vedeli boste, da je čas za spremembe. Pogovori vas bodo osvobodili in vam okrepili dobre ideje, s katerimi lahko, da boste kmalu uspeli bolj, kot ste pričakovali.

Kozorog
Usoda vam bo pokazala, česa se bojite in izogibate ter kje prelagate odgovornost na druge. Ne počnite tega, saj izgubljate preveč časa in dragoceno življenjsko energijo.

Vodnar
Nestrpni boste, a ne boste imeli druge možnosti, kot da za vse sami najdete rešitve. Ne boste se mogli več skrivati, temveč boste morali stopiti v ospredje in se pokazati.

Ribi


Lahko boste zasijali v javnosti. Veliko čustvenih dogajanj bo, kar vam bo dalo večji navdih. Želeli se boste spraviti v red, da boste lahko dobro delovali na dolgi rok.

prejšnji članek
Antonija in Srećko sta se poročila in si ustvarila družino
Resničnostni šovi
Antonija in Srećko sta se poročila in si ustvarila družino
naslednji članek
Elon Musk na skrivaj drugič postal očka
Svet slavnih
Elon Musk na skrivaj drugič postal očka