rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne boste razpoloženi za hitre akcije

11. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne boste razpoloženi za hitre akcije, saj boste želeli vse pretuhtati in se pripraviti. Zelo vam bo pomembno, da vas drugi vidijo v najboljši luči, sicer se boste skrili.

Bik
Imeli boste velik vpliv v javnosti, zato se usmerite v konkretne cilje, kjer boste naredili kaj dobrega zase in za druge ter razvili občutek za srečo. Zadovoljni boste.

Dvojčka
Polni boste navdiha, sodelujoči v dobro, pa še boste razmišljali, kako bi še bolj sodelovali v dobrodelnosti. Tako boste spremenili, stabilizirali svoj odnos do življenja.

Rak
Življenje se vam lahko postavi popolnoma na novo, zato ne dovolite, da sami sebe podzavestno sabotirate. Srečni boste, ko boste res premagali svoj začarani krog.

Lev
Ne boste oklevali v premikih, ne glede na to, kako noro bodo videti navzven. Srečni boste, če boste instinktivno sledili Usodi, ki vam bo odpirala zanimive in ljubeče poti.

Devica
V srečanju s simpatijo boste okrepili stik s sabo in radostjo. Vezani se ne zapletajte v težave, samski pa si lahko odprete lepo pot ljubezni, ki se bo razvijala po željah.



Tehtnica
Kreativni boste, a sočasno nepopustljivi, saj vam je jasno, kje vse ste delali napake in boste to začeli na celi črti popravljati in zaustavljati. Popustljivosti ne boste poznali.

Škorpijon
Sproščenost vam bo omogočila, da boste začeli sprejemati darila z veliko vrednostjo za vas. Lahko, da boste podedovali nekaj vam dragocenega, kar vam bo pravi amulet.

Strelec
Polni boste navdihov in jih boste kar nekaj tudi izpolnili. Usoda vas bo spodbujala. Ob morju boste doživeli izpolnitev srčne želje, kar vas bo celo navdihnilo za prihodnost.

Kozorog
Naredite pri sebi red in se odločite, kakšni viziji boste sledili. Pomembna so nova spoznanja. Zato razmišljajte, pišite, raziskujte predvsem sebe in aktualne želje.

Vodnar
Pazite, da vam strast ne bo odnesla fokusa na vse druge stvari, in ne prelagajte tistih nalog in načrtov, ki ste jih imeli že prej določene za ta teden. Vztrajate v vsem.

Ribi


Sprejmite odlično podporo Usode, ki vam bo odpirala vrata in vas povezala z ljudmi na pravi način. Optimistični boste in s tem osrečil mnoge, predvsem pa sebe.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Milanov pravi obraz vas bo navdušil
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Milanov pravi obraz vas bo navdušil
naslednji članek
Peti film o Indiani Jonesu letos žal ne bo ugledal luči sveta
Kultura
Peti film o Indiani Jonesu letos žal ne bo ugledal luči sveta