Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Strast bo vaša glavna energija

8. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven


Strast bo vaša glavna energija. Ne boste si mogli pomagati, da ne bi povsod spodbujali iskrice strasti, še brez komentarjev bo vsem jasno, kaj vam roji po glavi.

Bik
Strast ne bo popustila zlahka in vas bo soočila s karmičnimi vzorci v odnosih, kar pomeni, da vas lahko strast zapelje v bolj zapletene smeri, kot si lahko predstavljate.

Dvojčka
Sprostite se in si dovolite, da se vas ljubezen dotakne globlje. To vam bo koristilo tudi za način razmišljanja in delovanja. Sproti se opozarjajte na bolj zdrav način življenja.

Rak
Ne razmišljajte toliko o preteklosti, pa čeprav se vam zdi, da je vaše življenje stabilno samo zaradi nje. Lahko, da sicer čutite praznino, ker v mislih ne gradite sedanjosti.

Lev
Samozavest, pa tudi dober magnetni privlak, vam bo odpiral vsa vrata in kjerkoli se bodo stvari kakorkoli zakomplicirale, se boste preprosto obrnili in šli drugam.

Devica
Strast vas bo podprla v dobri smeri, da se boste odločili dodati ljubezensko sodelovanje. Tako se boste sprostili, kar se bo močno poznalo na dobrem počutju.

Tehtnica
Usmerjeni boste v zabavo in druženje ter v stvari, ki vas oplemenitijo na dolgi rok. Ljubezen vam bo spodbujala domišljijo, a se jo boste lotevali počasi, po korakih.

Škorpijon
Sprostili se boste v strasti. Lahko, da boste začeli nov odnos, ki vas bo prenovil v vseh pogledih in seveda tudi pomladil. Pridobili si boste samozavest in večji optimizem.

Strelec
Družba vas bo obletavala in z veseljem se boste družili. Pazite pa, da vas pretekle simpatije ne potegnejo v obžalovanja in negativna pričakovanja, saj sedaj ni čas za to.

Kozorog
Strast vas bo še vedno precej zapletala v čustvene zmešnjave in lahko, da bodo na plano prišla nekatera stara hrepenenja in pričakovanja, ki pa niso več za vas.

Vodnar
Samski se odzovite na povabilo simpatije ali vi povabite na zmenek. Vezani si določite čas, ki je namenjen samo partnerju, drugače bo prišlo do prepirov in nezadovoljstva.


Ribi
Odlično počutje bo aktiviralo vaš ljubezenski magnetizem, s katerim boste vplivali na številne ljudi. Polni boste navdihov in lahko, da jih boste kar nekaj tudi izpolnili.

prejšnji članek
Luka s tržnice del ekipe Delovna akcija
Svet slavnih
Luka s tržnice del ekipe Delovna akcija
naslednji članek
Sašo Stare kar z dvema oddajama, zdaj pa pripravlja še to
Resničnostni šovi
Sašo Stare kar z dvema oddajama, zdaj pa pripravlja še to