oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: čas je za spremembe

7. 3. 2022; 01.00
Avtor: Andreja Novak, astrologinja
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Izkoristite teden za dobro delo in konkretne premike, ki jih želite usmeriti v boljšo kakovost življenja. Ne pozabite na dan žena in podarite nasmeh kadarkoli lahko.

Odlične spremembe ne zahtevajo veliko, samo vaše zavedanje in pripravljenost, da si reorganizirate čas, tako da že temu namenite začetek tedna. Največ pogovorov in rešitev boste našli v sredini tedna, medtem ko bo vikend namenjen predvsem družini in skupnemu sanjarjenju, še posebej nedelja. Sprostite se v domačem okolju.

Afirmacija obilja za ta teden:


Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Veselim se življenja in ustvarjanja v harmoniji, ljubezni in obilju.«

»Veselim se življenja in ustvarjanja v harmoniji, ljubezni in obilju.« foto: Dreamstime


Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Strast bo vaša glavna energija tega tedna. Ne boste si mogli pomagati, da ne bi povsod spodbujali iskric strasti, še celo brez vaših komentarjev bo vsem jasno, kaj vam roji po glavi. Odzivi bodo temu primerni in pojavile se bodo stare simpatije, ki bodo kazale željo po obuditvi odnosa.
ZDRAVJE
Optimizem bo pomemben za vas in z njim se vam bo zdelo, da lahko dosežete čudežne rešitve povsod. In res bo tako. Podporo imate namreč odlično za vse, kar si želite, zato bodite egoistični in se usmerite samo v tisto, kar vas resnično veseli.
DENAR
Ne boste razpoloženi za prehitre akcije, saj boste želeli vse pretuhtati in se na vse pripraviti. Zelo vam bo pomembno, da vas drugi vidijo v najboljši luči. Družbi se boste sicer izogibali.
Kje vas čaka sreča?
V sprostitvi in predaji življenju boste našli največjo srečo. Ne načrtujte ničesar, kar ne bo izhajalo iz vaših najlepših energij. Raje samo uživajte v dogajanju in si dovolite biti čim bolj zbrani, prisotni v svojem življenju.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Strast ne bo popustila kar zlahka in videti je, da boste soočeni prav s karmičnimi vzorci v odnosih, kar pomeni, da vas lahko strast zapelje v smeri, kjer se boste kar naenkrat zapletli v bolj komplicirane razmere, kot ste si želeli. Družili se boste s številnimi prijatelji in znanci, med njimi pa bodo osebe, simpatije, ki bodo v vas prižigale večjo strast. Bodite previdni, ne računajte na diskretnost. Drama lahko nastane iz ene same vaše geste.
ZDRAVJE
Ne zadržujte starih zamer, prestopite v sedanjost, se vam lahko počutje kar hitro spremeni. Čutili boste bremena, ki jih bo telo komajda še nosilo.
DENAR
Če boste sledili strasti, boste vse postavili na glavo in izgubili premoženje, zato previdno. Niste pogumni z norostmi. Pogumni ste, če premagate svoj strah pred globljo intimo in se izognete površinskim odnosom.
Kje vas čaka sreča?
Imeli boste velik vpliv v javnosti, zato se usmerite v konkretne cilje, kjer boste naredili kaj dobrega zase in za druge ter razvili večji občutek za srečo. Zadovoljni boste, da ste lahko vplivni za splošno dobro, in to boste še krepili.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Ta teden (10. 3.) pride vaš vladar Merkur v znamenje rib in vas podpre v sočutju, čustvovanju in dobrih delih. Možnosti so tudi, da boste bolj močno čutili strahove in vsa tista stara čustva, ki so bila skrita pod predpražnik. Sprostite jih in si dovolite, da se vas ljubezen dotakne globlje.
ZDRAVJE
Komajda ste prišli na zeleno vejo, zato še malo nihate v vsem dogajanju. Bolj opazujte svoje počutje in se sproti opozarjajte na bolj zdrav način življenja. Sproščenost v načinu razmišljanja vam bo koristila.
DENAR
Preverjajte, ali so vaše ideje in vizija plod resnično možnega stanja ali je nekaj, kar nima realnih temeljev v sedanjosti. Tako boste lažje sledili dobrim in konkretnim željam ter prenehali sanjariti.
Kje vas čaka sreča?
Polni boste navdiha, sodelujoči v dobro, pa še boste razmišljali, kako bi optimalno sodelovali v dobrodelnosti. Tako boste korak za korakom spremenili, stabilizirali svoj odnos do življenja ter si postavili dobro in uspešno filozofijo življenja, od katere sta odvisna vaša sreča in uspeh.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Ne razmišljajte toliko o preteklosti, pa čeprav se vam včasih zdi, da vaše življenje gradi samo preteklost. Morda čutite praznino brez starih čustev, a pri tem pozabljate na sedanjost in na možnosti sprememb, če ste le prisotni v vsem, kar se dogaja v ljubezni.
ZDRAVJE
Dokler se ne bo nihče obregnil ob vas glede drugih področij življenja, vam bo zdravje dobro služilo. Če pa boste deležni pregovarjanja in kritik, boste hitro skočili v vlogo žrtve ter se začeli slabo počutiti. Pri vas je namreč počutje predvsem psihosomatsko.
DENAR
Priložnost imate pomiriti se s sabo in preteklostjo, če si boste le priznali, da se v vas bojujeta dva dela, ki le redko sodelujeta. Izkoristite prosti čas v tej smeri in odkrijte, zakaj sami sebe sabotirate v tem, da bi si kariero postavili povsem na novo.
Kje vas čaka sreča?
Zdaj je takšen čas, da se vam lahko življenje postavi popolnoma na novo in doživite resnično prenovo v dobro, zato ne dovolite, da sami sebe podzavestno sabotirate. Srečni boste, če boste premagali svoj začarani krog.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Globoka notranja samozavest pa tudi dober magnetni privlak vam bo odpiral vsa potrebna vrata in kjerkoli se bodo stvari kakorkoli zakomplicirale, se boste preprosto obrnili in šli drugam. Ljubezen vam bo naklonjena, kolikor boste sami želeli in pri tem ne boste oklevali pokazati svojih čustev.
ZDRAVJE
Odlično se boste počutili, saj boste polni navdiha. Intuicija vam bo dobro služila in zdelo se vam bo, da lahko jasno predvidevate vse, kar se bo dogajalo. Močno boste povezani z magičnostjo življenja, da boste resnično začeli zaznavati navdih, ki pride iz stika z Dušo.
DENAR
Optimizem, vznemirjenje, lahko pa da tudi zmeda bodo botrovali vsem spremembam. Ne boste oklevali v premikih, ne glede na to, kako noro bodo lahko videti navzven, saj boste točno čutili, kaj je prav za vas in kaj ne. Finance vas bodo jasno usmerile.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste instinktivno sledili usodi, ki vam bo odpirala zanimive poti. Nekateri ljudje se vas bodo močno dotaknili, zato jim boste bolj prisluhnili.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Strast vas bo podpirala v dobri smeri, da boste razmislili o življenju in se odločili mu dodati ščepec čustev in ljubezenskega sodelovanja. Merkur se prestavi v znamenje rib in vas podpre pri sočutju in dobrih delih pa tudi odprtosti za ljubezen brez strahov in omejevanj.
ZDRAVJE
Če boste imeli glavobole, je treba urediti vizijo na dolgi rok in piti več tekočine. Tako se boste sprostili bolj v celoti, kar se bo močno poznalo na vašem dobrem počutju.
DENAR
Za izpolnitev večjih načrtov bo treba iti na daljšo pot ali izobraževanje, ki vam bo spremenilo pogled na življenje. Koristno bo in predvsem osvobajajoče, saj boste lahko opustili stare strahove in slaba predvidevanja.
Kje vas čaka sreča?
V srečanju s simpatijo, kjer boste okrepili stik predvsem s sabo in svojo radostjo. Tisti v zvezi se ne zapletajte v večje težave, samski pa si lahko odprete lepo pot ljubezni, ki se bo razvijala tako, kot si boste želeli. Morda boste korak za korakom spreminjali življenje in razmišljali tudi o skupni selitvi, ki bo ustrezala obema in prinašala srečo na dolgi rok.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Usmerjeni boste v zabavo in druženje ter v tiste stvari, ki vas plemenitijo. Ljubezen bo spodbujala vašo domišljijo, a se je ne boste preveč lotevali. Imeli boste večjo podporo v javnosti in se boste s prijatelji lahko odlično zabavali.
ZDRAVJE
Strast vas bo sproščala v vse bolj dobro življenje, a le, če se boste soočili s svojimi strahovi in nelagodjem ter sprejeli potrebna spoznanja. Sicer se lahko zgodi, da se spet zapletete v karmične vzorce ter se bolj zavzamete za pomoč drugim kot za vse tisto, kar bi morali v tem času narediti zase.
DENAR
Kreativni boste, a sočasno nepopustljivi, saj vam bo jasno, kje vse ste delali napake, in boste to začeli na celi črti popravljati in zaustavljati. Popustljivosti ne boste poznali, ne do sebe in ne do drugih. Pestro bo, a zelo uspešno.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste začeli sprejemati nasvete drugih. Naj bo tudi vam merilo, da za druge ne naredite nič več, kot oni sami naredijo zase, sicer se izčrpate v napačno smer in škodujete tako sebi kot drugim, ki se zaradi vas ne osamosvojijo.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Sprostili se boste v svoji strasti. Morda boste začeli nov odnos, ki vas bo prenovil v vseh pogledih in seveda tudi pomladil. Na novo si boste pridobili samozavest in optimizem, ki vam bo pomagal čisto drugače pogledati na življenje. Zdelo se vam bo, da zdaj zares prihaja nova doba, kjer vas bo sreča spremljala in vam podprla vsa področja življenja. Počasi boste pogledali tudi na ljubezen okoli sebe.
ZDRAVJE
Odlično obdobje za regeneracijo, še posebej, če boste opustili sodbe in brezsmiselne stvari ter se odločili za lastne spremembe. V tem primeru boste imeli veliko energije, pazljivo le, da je prehitro ne razpršite naokoli.
DENAR
Sproščenost vam bo omogočila, da boste lahko začeli sprejemati darila, ki bodo imela veliko vrednost za vas. Morda boste podedovali nekaj vam zelo dragocenega.
Kje vas čaka sreča?
Če imate namen preseliti se, so za to odlične priložnosti prav zdaj. Morda boste šli tudi na daljšo pot, kjer boste zelo uspešni, tako poslovno kot osebno. Zato zaključite zadeve, ki čakajo na ureditev, in sreča vam bo hitro sledila.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Družba vas bo obletavala in z veseljem se boste družili. Pazite pa, da vas prejšnje  simpatije ne potegnejo v svoj krog obžalovanj in negativnih pričakovanj, saj zdaj ni čas, da se vračate, temveč da pozitivno sledite usodi, ki ima za vas že vse pripravljeno.
ZDRAVJE
Če ne boste pretiravali z nasveti za druge, se boste prav odlično počutili. Sicer pa boste preveč bremen potegnili nase, in to vas bo obremenilo podnevi in ponoči. Zato predajajte življenju vse, na kar nimate vpliva, zase in za druge.
DENAR
Imate odlično podporo usode, da posežete po dobrih, vodilnih ali odgovornih mestih ter naredite optimalno vse, ne glede na to, za kaj boste zadolženi. Srečo vam bosta prinašali rumena in modra barva ter veselje, ki ga boste čutili kar naprej. Polni boste navdihov in morda jih boste kar nekaj tudi izpolnili.
Kje vas čaka sreča?
Usoda vas bo spodbujala k spremembam in srečni boste, če se boste odločili vsaj za izlet. Ob morju boste doživeli izpolnitev srčne želje, kar vas bo navdihnilo za prihodnost.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Strast vas bo še vedno zapletala v čustvene zmešnjave in morda bodo na plan prišla nekatera stara hrepenenja in pričakovanja, ki pa niso več za vas. Zato sprejemajte čustva kot dodatek, sočasno pa opazujte, kaj se novega dogaja pri vas in kako se začenja odpirati življenje na drugačen način.
ZDRAVJE
Odnosi bodo določali vaše počutje, in če se ne boste skrivali za masko ter vsaj sebi priznali čustva ter jim dovolili prenovo in osvoboditev, se boste počutili izjemno. V nasprotnem primeru vas bo počutje k temu spodbujalo in vodilo.
DENAR
Finančno boste morali narediti spremembe na dolgi rok, saj ne bo dovolj le sprotno prilagajanje. Naredite pri sebi red in se odločite, kakšni viziji boste sledili.
Kje vas čaka sreča?
Pomembna so nova spoznanja, zato si jih pišite, da jih ne pozabite. Potrebne bodo nove lekcije, da jih spet osvojite. Zato razmišljajte, pišite, raziskujte predvsem sebe in svoje zdajšnje, aktualne želje. Sreča bo na vaši strani, če se boste le sprostili ter si priznali svojo resnično in edino strast.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Samski se odzovite na povabila simpatije ali vi povabite na zmenek. Tisti v zvezi si določite čas, ki je namenjen samo partnerju, drugače je možno večje trenje. Partner si bo želel več pozornosti, kot mu je boste lahko poklonili. Iz tega se lahko hitro razvije večja zamera ali prepir, ki pa bo imel korenine še v drugih težavah, ki so bile pometene pod preprogo.
ZDRAVJE
Nihajoča čustva in želja po vzpostavitvi optimalnega reda ne bodo najboljša kombinacija za dobro počutje in morda si boste nakopali glavobole ali težave z želodcem predvsem zaradi stresa. Ne pritiskajte nase, saj vas drugi bodo pustili v miru.
DENAR
Pazite, da vam strast ne bo odnesla fokusa na vse druge stvari, in ne prelagajte tistih nalog in načrtov, ki ste jih imeli že prej določene za ta teden. Pomembno bo namreč, da vztrajate v vseh zapisanih nalogah ne glede na vašo željo po sprostitvi in ljubezni.
Kje vas čaka sreča?
Če si boste dovolili čustvene sprostitve in poveselitve ter šli na daljši izlet ali potovanje, se boste spet zbudili v dobro življenje ter obnovili nekatere svoje dobre navade iz preteklosti.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Odlično počutje bo sprožilo vaš ljubezenski magnetizem, s katerim boste vplivali na številne ljudi, pa če se bodo tega zavedali ali ne. Polni boste navdihov in morda jih boste kar nekaj tudi izpolnili. Pazite pa, da vse te lepe energije ne porabite za zapletanje z nekdanjimi  partnerji ali simpatijami, kar bo tudi možno.
ZDRAVJE
Počutje vam bo nihalo glede na to, kam boste usmerjali svojo pozornost. Zato se predajte optimizmu in ne dovolite, da vas stare pesimistične navade pahnejo v težave. Ohranite bistro glavo, zato ne ponočujte preveč.
DENAR
Če si želite napredovati v karieri, potem so to odlični dnevi za to, saj pride Merkur v vaše znamenje ter vas podpre v odličnih idejah in komunikaciji pa tudi v predanosti svojemu poslanstvu.
Kje vas čaka sreča?
Sprejmite odlično podporo usode, ki vam bo odpirala vrata in vas povezala z ljudmi na pravi način. Optimistični boste in s tem osrečil mnoge, predvsem pa sebe. Tudi če ne boste točno vedeli, kaj vas čaka, se prepustite in sledite najboljšim možnostim.

prejšnji članek
Pod masko Sanjskega moškega se je skrival Jan!
Resničnostni šovi
Pod masko Sanjskega moškega se je skrival Jan!
naslednji članek
Delovna akcija: Anin partner se je spraševal, če se ji je zmešalo
Svet slavnih
Delovna akcija: Anin partner se je spraševal, če se ji je zmešalo