zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Milanov pravi obraz vas bo navdušil

11. 3. 2022; 07.00
Avtor: Vesna Meško
milan-stojnić

Milan Stojnić foto: POP TV

Milan Stojnić je šaljivec, ki se v razvedrilni oddaji Ljubezen po domače poteguje za Mijo Rovtar in z improvizirano igro ustvarja zabavne situacije. Zdi se, da Vrhničana pravzaprav sploh ne poznamo. Kdo je in kako se je znašel pred resničnostno kamero?

Med spremljanjem druščine, ki jo na svojem domu gosti Mija Rovtar, gledalce pogosto prevzame občutek, da so prizori del gledališke predstave. V tem tonu potekajo zlasti dvogovori med Milanom in Davidom, v njuno improvizacijo pa se igrivo vključuje tudi Mija. Kaj se pravzaprav dogaja? Ko smo pocukali za rokav Milana, je postalo jasno, da je ozadje ne le zanimivo, ampak tudi povsem drugačno, kot se zdi na prvi pogled.

Milan in Mija foto: VOYO

»V celotno zgodbo sem se podal, ne da bi se predhodno seznanil s konceptom oddaje. Ko sem ugotovil, v kakšno godljo sem se spravil, sem si rekel, da bom poskusil opraviti nalogo, tako da bo privlačna za gledalce, saj konec koncev gre za šov. Glede na to, da gre za resničnostni šov, so nam ustvarjalci res dovolili veliko svobode. In poskusil sem izvleči najboljše za gledalce in ustvarjalce v dani situaciji. Tako so nastale spontane interakcije med vsemi akterji. Naše energije so se res nekako povezale, uskladile in ustvarile nepozabne trenutke,« je za njena.si pojasnil Milan in dodal, da so drug drugega ves čas podpirali in ustvarili močno vez, ki jih še vedno povezuje. »Vsak od nas je dodal svoj kamenček v mozaik ... in nastala je čudovita slika.«

Milan Stojnić foto: POP TV

Nepozabna izkušnja za in pred kamero

Milan danes svoje pustolovščine ne obžaluje. Izkazalo se je namreč, da so lansko leto med ustvarjanjem razvedrilne oddaje spletli pristne prijateljske vezi in okusili izkušnje, ki jih bodo za vedno ohranili v spominu.

»Vzdušje, ki smo ga ustvarili na snemanju in ko so se kamere že ugasnile, je bilo res čudovito in se ne more primerjati z nobeno mojo izkušnjo do sedaj. Res bi se rad zahvalil celotni ekipi, ki je sodelovala in nam omogočila to doživetje. Vsi so bili prekrasni. Od snemalcev do tehnikov, koordinatorja in vodje snemanja oz. projekta. Seveda, pa moram pohvaliti tudi vse osebe, ki so stopile pred kamero. Dušan je naš medo. Davida enostavno moraš imeti rad, saj skupaj tvoriva "incredible duo" (op. prev. neverjetni duet). Najini dialogi znajo razviti še tako nepomembno malenkost, do epskih razsežnosti. Nikakor nama ne zmanjka teksta, oziroma idej, kako nadaljevati z bistroumnimi podvigi,« smeje se razloži sogovornik.

Mija, Lovro, David in Dušan foto: VOYO

Ko Milan razgali prava čustva …

Pa Mija? In seveda sosed Lovro, ki ste ga med 'borbo' za Mijino srce nemalokrat zbodli? Kakšen je vaš odnos, če vso šaljivost odmaknemo na stran? »Mija je res super ženska. Pravzaprav je ohranila tisto otroško iskrivost in nagajivost, kljub vsej žalosti, ob izgubi partnerja. Trenja, ki so vladala med nama in provokacije z obeh strani, zgolj poskrbijo za dobro dozo smeha. Za gospoda Lovra, pa lahko rečem, da sem počaščen, da ga poznam. Toplina, ki jo izžareva in umirjenost, ki jo oddaja, v vsakem od nas sproži občutek sprejetosti in razumevanja. Res je čudovita oseba in dober človek. Žal mi je, če sem bil nesramen in žaljiv, a to naj bi bilo vse del šova,« je z nami delil svoje prave občutke, a se hip zatem znova iskrivo nasmehnil, češ da je dovolj slavospevov in da že nestrpno čaka naslednjo epizodo, da bo videl, za koga se bo Mija odločila. »Upam, da zame.« (smeh)

Mija in Lovro foto: VOYO

Zanimalo nas je, kakšen je Milan v resničnem življenju in odgovor na slednje smo tekom klepeta tudi dobili. Gre za srčnega, spoštljivega in empatičnega človeka, ki se v resnici ne skriva za svojimi norčijami. »Milan je tudi v zasebnem življenju šaljivec. Seveda, ko okoliščine to dopuščajo. Ne vedno in ne za vsako ceno,« je zadnjo misel odložil Milan.

Milan Stojnić foto: POP TV

Milan in Mija

Milan in Mija foto: VOYO

Milan in Mija

Milan in Mija foto: VOYO

Milan in Mija

Milan in Mija foto: VOYO

Milan in Mija

Milan in Mija foto: VOYO

Milan in Mija

Milan in Mija foto: VOYO

prejšnji članek
Že veste, kako izbrati modne in hkrati udobne ženske čevlje za različne priložnosti?
Moda&Lepota
Že veste, kako izbrati modne in hkrati udobne ženske čevlje za različne priložnosti?
naslednji članek
Horoskop: Ne boste razpoloženi za hitre akcije
Horoskop
Horoskop: Ne boste razpoloženi za hitre akcije