Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Med čakanjem na snemanje se je zaljubil

10. 3. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Andraz_Obdelana 2.jpg9

Andraž Uhan foto: Planet TV, edit: njena.si

Zaradi ljubezni se lahko zgodijo tudi nepredvidljive situacije, ki lahko načrtovane dogodke pošteno zapletejo. Slednje se je zgodilo tudi Andražu, ki je sklenil pojasniti ozadje govoric, da je imel v času eksperimenta dekle.

Andraž Uhan, ki se je v eksperimentu Poroka na prvi pogled poročil z magistrico sinologije Sanelo, je bil ob odločitvi, da bo sodeloval v oddaji, v samskem stanu dve leti in pol. Ker pa se televizijski projekti ne odvijejo iz danes na jutri, je bilo po prijavi potrebno počakati še nekaj časa, preden so izbranci stopili pred kamero.

Je to nujna oprema za letošnjo pomlad?
Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Andraž Uhan foto: Planet TV

Kot nam je zaupal v klepetu, se mu je ravno v tistem obdobju pripetilo srečanje, ki je rodilo romantična čustva. In tako se je znašel v nezavidljivi situaciji, prijavnica v eksperiment je bila oddana, njegovo srce pa kar na enkrat ni bilo več na voljo. A še preden je prijavnico umaknil, je življenje znova obrnilo ljubezenske karte. Slab občutek, ki ga je imel glede njune skupne prihodnosti, se je uresničil, saj ga je dekle prevaralo, Andraž pa je z grenkim okusom nadaljeval pot, ki si jo je izbral, preden sta postala par.

»In tako sva se razšla še preden je prišel čas za sodelovanje v eksperimentu. Med samim snemanjem sem bil torej samski in sem se povsem posvetil Saneli,« je iskreno pojasnil Andraž in poudaril, da je nameraval prijavo umakniti, a je odlašal zaradi dekletovega vedenja, saj je po tihem slutil, da razmerje ni tako resno, kot bi si želel. Ko ga je poleg vsega še prevarala, sta zgodbo zaključila, Andraž pa po vseh minulih dogodkih ocenjuje, da je ravnal prav, ker ni na vrat na nos umaknil prijavnice za sodelovanje v eksperimentu Poroka na prvi pogled.

Sanela in Andraž foto: Planet TV

prejšnji članek
Danes praznujejo moški - kaj jim lahko podarite?
Svet slavnih
Danes praznujejo moški - kaj jim lahko podarite?
naslednji članek
Horoskop: Ne zadržujte starih zamer v sebi
Horoskop
Horoskop: Ne zadržujte starih zamer v sebi